• Nedavno
TiSkying (2 pakovanja) stalak za umivaonik za kupatilo bez Punch-A zidni viseći umivaonik stalak za odlaganje toaleta Jaka ljepljiva kuka kuhinjska zidna polica siva(2 pakovanja)

TiSkying (2 pakovanja) stalak za umivaonik za kupatilo bez Punch-A zidni viseći umivaonik stalak za odlaganje toaleta Jaka ljepljiva

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Lagana luksuzna multifunkcionalna kuka za umivaonik, trivial life za odlaganje, podudaranje boja uzorka, jednostavna instalacija, upotreba u više scena, uredna i uredna, ne zauzima prostor. Jedna stvar je višenamenska, kombinovana ostava, zbogom neurednim radnim pločama, može čuvati umivaonike, nakit i druge razne predmete. Može se slagati skladište, veliki kapacitet, može se skladištiti u isto vrijeme više umivaonika, podržavati zajednički okrugli, kvadratni umivaonik na tržištu, jednostavan za uzimanje, fiksiran na mjestu, jednostavan za čuvanje i uzimanje, intimnije korištenje. Jaka nosiva sila, maksimalno vaganje od 5 kg je stabilno i čvrsto bez pada, različite specifikacije, svestranije. Može se staviti iza skladišta vrata, torbi za odlaganje, kišobrana, ključeva i drugih sitnica, jake viskoznosti, ne plaše se vode, pozlaćene metalne kuke. Boja : zelena, siva, narandžasta, bijela Funkcija : ne materijal za probijanje : akrilno ljepilo + pozlaćeno kovano željezo metoda instalacije : pasta scena skladištenja : kuhinja ostava, Ostava za kupatilo.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.