• Nedavno
Nipogear plutajuće police, dekor kupaonice, kupaonska spremište, bez bušenja, veliki kapacitet, polica za kupatilo, toaletni nosač za kupatilo.

Nipogear plutajuće police, dekor kupaonice, kupaonska spremište, bez bušenja, veliki kapacitet, polica za kupatilo, toaletni nosač

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Širok spektar scenarija upotrebe, naše zidne ploče za plutanje mogu se koristiti ne samo u dnevnoj sobi, spavaćoj sobi, već i u kupatilu i kuhinji. Izvrsno za prikazivanje i skupljanje kolekcionarskih, malih biljaka, okvira i još mnogo toga. Stilski dizajnirani, ne samo plutaju policama, oni su takođe sjajni ukrasni predmeti koji će vam donijeti plemeniti i luksuzni kućni stil. Snažan nosivost, ne morate se brinuti zbog toga što padne sa zida nakon instalacije. Najbolja usluga, ako imate bilo kakvih pitanja, uvijek nas možete kontaktirati, odgovorit ćemo vam u roku od 24 sata. Širok spektar scenarija upotrebe, naše zidne ploče za plutanje mogu se koristiti ne samo u dnevnoj sobi, spavaćoj sobi, već i u kupatilu i kuhinji. Izvrsno za prikazivanje i skupljanje kolekcionarskih, malih biljaka, okvira i još mnogo toga. Stilski dizajnirani, ne samo plutaju policama, oni su takođe sjajni ukrasni predmeti koji će vam donijeti plemeniti i luksuzni kućni stil. Snažan nosivost, ne morate se brinuti zbog toga što padne sa zida nakon instalacije. Najbolja usluga, ako imate bilo kakvih pitanja, uvijek nas možete kontaktirati, odgovorit ćemo vam u roku od 24 sata. Širok spektar scenarija upotrebe, naše zidne ploče za plutanje mogu se koristiti ne samo u dnevnoj sobi, spavaćoj sobi, već i u kupatilu i kuhinji. Izvrsno za prikazivanje i skupljanje kolekcionarskih, malih biljaka, okvira i još mnogo toga. Stilski dizajnirani, ne samo plutaju policama, oni su takođe sjajni ukrasni predmeti koji će vam donijeti plemeniti i luksuzni kućni stil. Snažan nosivost, ne morate se brinuti zbog toga što padne sa zida nakon instalacije. Najbolja usluga, ako imate bilo kakvih pitanja, uvijek nas možete kontaktirati, odgovorit ćemo vam u roku od 24 sata.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.