• Nedavno
NACX SA-6 Pneumatski ventil za kontrolu brzine protoka, gurnite u kontrolu brzine, pneumatski brzi fitinzi, 5pcs

NACX SA-6 Pneumatski ventil za kontrolu brzine protoka, gurnite u kontrolu brzine, pneumatski brzi fitinzi, 5pcs

Zahvalnost:
KM 6.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Brze i pouzdane sklopove priključavanja cijevi. Gornji kraj je čvrsto povezan sa srebrnim prstenom, fiksiran je krug zaključavanja, a donji kraj je zakopčana za brtvljenje. Sposoban je izdržati veći i jači pritisak bez isključivanja, prikladne instalacije i dugog radničkog vijeka. Nakon instalacije plastična cijev se i dalje može zakretati 360 °. Paket je uključen : 8pcs SL4-M5 priključci za push-to povezivanje. Specifikacija : SA-6 Kontrolni ventil za regulaciju zraka za cijev zraka : 6 mm / 0.23 '' Brzi i pouzdani priključak za priključak cijevi. Prsten za izdanje je ovalni u dizajnu, što je lakše rastaviti zaključavanje krug : visokokvalitetni materijal, pogodan za najlonsko cijev i poliuretansku cijev. Veliki hvatalj. Gornji kraj je čvrsto povezan sa srebrnim prstenom, fiksiran je krug zaključavanja, a donji kraj je zakopčana za brtvljenje. Sposoban je izdržati veći i jači pritisak bez isključivanja, prikladne instalacije i dugog radničkog vijeka. Nakon instalacije plastična cijev se i dalje može zakretati 360 °. Primjena : Uredba o zatvaranju brzine, otpornost na opterećenje, pufer pritiska. Paket uključen : 5pcs SA-6 kontrolni ventili za brzinu protoka.

Više detalja

Izbor kupaca

SMC EX240-SDN2 NET SI UNITLQA

KM 21.30

Linija proizvoda : ventil Porodica proizvoda : EX300 Serijska jedinica sučelja Klasa proizvoda : Ex300 SMC dio Opis : Net uređaj SI jedinica LQA Linija proizvoda : ventil Porodica proizvo

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.