• Nedavno
Dbylxmn monokromatski Ističe lica posvjetljivanje tijela višenamjenske Visokosvjetle olovke za šminkanje

Dbylxmn monokromatski Ističe lica posvjetljivanje tijela višenamjenske Visokosvjetle olovke za šminkanje

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Mala Veličina, Mala Težina, Laka Za Nošenje, Što Vam Omogućava Da Slobodno Popravljate Šminku Bilo Kada I Bilo Gdje. Highlight Stick Illuminating Highlighter za spremljene predmete za lice Gel olovka za oči sačuvana pomoću šablona Bell Cat Eye najnovije čipke za šminkanje prednje perike. Posvećeni smo pružanju visokokvalitetnih proizvoda i usluga. Ako Imate Bilo Kakvih Pitanja O Tome, Kontaktirajte Nas , Mi Ćemo Vam Pružiti Zadovoljavajuću Uslugu. Highlightener Highlighter Glow up Proizvodi za konturiranje Stick Stargazer Makeup marke sjenila za oči dan nakon četkice Makeup nijansa za kapke. Super svilenkasto meka tekstura,svjetlost prirodno prikazuje vaše lice i postiže tu bešavnu pokrivenost, i strukturirana bez previše dramatične ili guste. Glow up proizvodi medena čipkasta prednja kosa čipkaste prednje perike stvari za mame sa decom dan nakon četkanja highlighter Makeup Stick najnovija Makeup Doll 10 kompleta za šminkanje. Široko Se Koristi Za Lice I Tijelo. Idealno za posvjetljivanje jagodica, kapaka, obrva, unutrašnjih uglova i usana, s pigmentima koji difuzuju svjetlost za poboljšanje i usavršavanje kože, izgledaju sjajno na bilo kojem tonu kože.Palete Za Šminkanje Visokog Svjetla I Osvjetljivača Lica. Cant Stop Wont Stop palete sjenila za oči spremljene Bell It Eyeliner No Tug Highlight štapićem za konturiranje medena čipka za prednju kosu Glow up Proizvodi za ugao eye Highlighter. Monohromatski naglasci za posvjetljivanje lica za posvjetljivanje tijela višenamjenski Visokosvjetleći olovci za šminkanje monohromatski naglasci za posvjetljivanje lica za posvjetljivanje tijela višenamjenski visoko svjetlosni Materijal : Plastika Boja : Kao što slika pokazuje, (zbog razlike između različitih monitora, slika može imati malu razliku u boji. Molimo provjerite da ne smeta prije naručivanja, Hvala!) Paket težina : 21g Obavijest : 1. Ne koristite ga za druge svrhe osim za šminkanje. 2. Čuvati van domašaja dece Sadržaj pakovanja : 1x tečnost svetlija.

Više detalja

Izbor kupaca

MAKEDOWN POJAČIVAČ LICA

KM 12.45

Automatsko podešavanje bojekrema počinje bijela, a zatim se uklapa kako bi savršeno odgovarala tonu vaše kože Ujednačava ton kože i pomaže sakriti nedostatke Izuzetno lagan sa obnavl

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.