• Nedavno
CHARLOTTE TILBURY Airbrush Flawless Foundation 2 neutralna

CHARLOTTE TILBURY Airbrush Flawless Foundation 2 neutralna

Zahvalnost:
KM 26.45

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Visoke performanse : Airbrush Flawless Foundation Charlotte Tilbury tajna je besprijekornog tena bez premca. To je sljedeća generacija podloge visokih performansi sa efektima zaglađivanja, zamagljivanja pora i AIRbrush-A. Zaštitite : Charlotte Tilbury je ovog heroja tena začinila velikom zalihom sastojaka koji vole kožu za hidrataciju, zaštitu od štetnih zagađivača i davanje svježeg efekta hlađenja. Udobno : ova cjelodnevna podloga bez težine uravnotežuje jedinstvene podtonove vaše kože i optimizira prizvuke za udobno potpuno prekrivanje s prirodno mat završnom obradom. Dugo nošenje : ova hidratantna, lagana formula je otporna na znoj, Vlažnost, vodootporna i otporna na prenos. Za najbolje rezultate počnite nanošenjem Charlotte Magic kreme (Prodaje se zasebno) za grundiranje kože. FORMULA za mir : ovaj proizvod je veganski i bez okrutnosti. BESPRIJEKORAN JE OSJEĆAJ! Charlotteina nova Fondacija za inovacije tajna je besprijekornog, samouvjerenog tena bez pore! Cijeli dan boravka, bestežinska, formula pune pokrivenosti s prirodnim mat završetkom! Ovo je hybrid magic Fondacija za njegu kože za svaku priliku! Zašto? Sadrži Šarlotinu čarobnu matricu sastojaka!.

Više detalja

Izbor kupaca

Fondacija za kožu

KM 2.33

Upotrijebite serum kao primer, a zatim nanesite podlogu za glatkiji završetak Ova podloga je vodootporna, dugotrajna i hidratantna Ne ostavlja tortu na koži i lagano klizi Ima veliku pokri

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.