• Nedavno
L'oreal Paris Makeup True Match Super-Blendable Liquid Foundation, Deep Cool C9, 1 Fl Oz, 1 Count

L'oreal Paris Makeup True Match Super-Blendable Liquid Foundation, Deep Cool C9, 1 Fl Oz, 1 Count

Zahvalnost:
KM 3.25

Količina robe
Dostupno na zahtjev

True Match Foundation pruža srednju pokrivenost s prirodnim završetkom tako blendable da je kao da ne možete reći gdje završava vaša podloga i počinje vaša koža; True Match odgovara podtonu kože za istinit rezultat kože. Podloga bez ulja sa Spf - om : Nanesite prstima, sunđerom za šminkanje ili četkom za podlogu, počevši od sredine lica i stapajući se prema vilici i liniji kose; bez ulja i mirisa i neće začepiti pore. Temelj vašeg izgleda : od prirodnog do potpunog prekrivanja, L'oréal Paris Face makeup ima ono što Vam je potrebno za gladak, ujednačen završetak; istaknite za osvjetljavanje, upotrijebite korektor za sakrivanje nedostataka ili upotrijebite konturirajuću šminku za poboljšane, definirane karakteristike. Zato što ste vrijedni toga : L'oreal Paris Makeup vam pomaže da kreirate željeni izgled uz našu punu liniju šminke uključujući podloge, korektore, šminku za highlighter, olovke za obrve, palete sjenila, ruževe i još mnogo toga. Savršeno za uparivanje : L'oreal Paris True Match Super Blendable Multi-Use korektor; lagana formula korektora minimizira izgled finih linija i bora i posvjetljuje dosadnu, umornu kožu. Sa patentiranom tehnologijom boja, L'oreal Paris True Match Super-Blendable puder precizno odgovara tonu i podtonu vaše kože i savršeno se koordinira sa pravim meč puderom, rumenilom i korektorom. Formuliran s preciznom tehnologijom podudaranja za pružanje najprirodnije pokrivenosti koja vam je istinita. Ultra-pure formula ne sadrži ulja, mirise ili punila za začepljenje pora, tako da sve što vidite je lijepa, blistava, besprijekorna koža. Super blendable podloga sadrži SPF 19 za zaštitu kože, a istovremeno pruža laganu do srednju pokrivenost s prirodnim završetkom. Sa vitaminima A i C, pšeničnim klicama i ekstraktom voća grožđa za održavanje vaše kože nahranjenom, zaštićenom i zdravom. Završetak : prirodni SPF : 17 (odaberite nijanse). Pokrivenost : lagana do srednja pokrivenost. Tip kože : za sve tipove kože. Bez ulja. * Super Blendable Foundation * precizno odgovara tonu i podtonu kože • difuzuje nesavršenosti i hrani kožu • 33 istinite za vas nijanse dobro protresite prije upotrebe. Nanesite direktno na lice vrhovima prstiju ili sunđerom. Po potrebi pomiješajte prema van. Samo za vanjsku upotrebu. Izbjegavajte kontakt s očima. Prekinite upotrebu ako se pojave znaci iritacije ili osipa. Čuvati van domašaja dece.

Više detalja

Izbor kupaca

3CE VELVET FIT FONDACIJA

KM 22.50

3ce VELVET FIT FOUNDATION baršunasto meka i glatka tekstura udobno obavija kožu, a visoka pokrivenost i odlično prianjanje čine je urednom i čistom, kao da je to prvi put da se šminka

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.