• Nedavno
TOUCH in SOL Pretty Filter savršena završna podloga za besprijekoran, prirodan izgled-lagana i potpuno pokrivena mat baza za sve tipove kože - šminka lica sa prirodnim sastojcima, 1.18 fl.oz.

TOUCH in SOL Pretty Filter savršena završna podloga za besprijekoran, prirodan izgled-lagana i potpuno pokrivena mat baza za sve tipove

Zahvalnost:
KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

- Lagana formula koja glatko klizi po koži i pokriva nedostatke i ostavlja kožu blistavom - ova podloga sadrži puder koji postavlja osnovnu šminku tako da se osjeća baš kao i vaša vlastita koža. Podloga za šminkanje pokriva bore, ožiljke, hiperpigmentaciju, tamne tačke i još mnogo toga. Nosite ga sami za čisti sjaj ili nosite prije šminkanja za besprijekoran ten. Učinite svoju kožu glatkom i spremnom za šminkanje koristeći ovu podlogu s lijepim filterom Icy Sherbet Primer. - Ekstrakt cveća calendula officinalis promoviše zategnutiju kožu, što sprečava znake starenja i drugih svakodnevnih oštećenja. Hidratantni sastojci : infuzirana ekstraktom cvijeta Paeonia Albiflora, ekstraktom cvijeta Calendula Officinalis i natrijum hijaluronatom, ova hidratantna formula usmjerava vlagu na površinu vaše kože kako bi vremenom poboljšala njeno stanje, a istovremeno daje glatku, ujednačenu pokrivenost koja čini da nesavršenosti trenutno nestanu. Preporučuje se za sve tipove kože, čak i za osjetljivu kožu. Cjelodnevna glatka završna obrada : tečna formula sa efektom airbrush ostaje cijeli dan i pruža prirodno glatku završnu obradu bez vidljivih linija primjene. Opis : - ova podloga je mat, ali i dalje izgleda kao vaša koža, dajući vam besprijekornu, sanjivu bazu. Način upotrebe : nanesite podlogu počevši od središta lica i nekoliko puta lagano tapšajte po cijelom licu dok ne pokrije sve nedostatke i daje vam besprijekornu kožu. Podloga sadrži puder za vezivanje, koji čini osnovnu šminku prirodnom kao i vaša vlastita koža.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.