• Nedavno
Boss Lady Bright Coral Bijeli pomak 2,75 x 2,75 Keramički car

Boss Lady Bright Coral Bijeli pomak 2,75 x 2,75 Keramički car

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Dolazi kao odgovarajuće pakovanje od 2; Sentiment čita 'boss damu'; Laser je ispisano toplom za aplikaciju u boji; Zbog razlika ispisa neki su dizajni mogu biti lakši od na slici. Podmetači su izrađeni od upijajuće keramike sa nagnutom rubom na dnu, omogućujući jednostavno uklanjanje iz vozila za čišćenje. Svaki coster mjeri oko 2,75 inča promjera i uklapa se u standardne držače za čaše u većini središnjih konzola. Dizajniran i tiskan u SAD-u; Izvrsno za poklon kao rođendan, diplomiranje ili bilo kada poklon za održavanje urednog automobila s prskanjem ohrabrenja. Individualno umotana u zaštitnu ambalažu; Spremni za promišljeni poklon i inspiracija. Dolazi kao odgovarajuće pakovanje od 2; Sentiment čita 'boss damu'; Laser je ispisano toplom za aplikaciju u boji; Zbog razlika ispisa neki su dizajni mogu biti lakši od na slici. Podmetači su izrađeni od upijajuće keramike sa nagnutom rubom na dnu, omogućujući jednostavno uklanjanje iz vozila za čišćenje. Svaki coster mjeri oko 2,75 inča promjera i uklapa se u standardne držače za čaše u većini središnjih konzola. Dizajniran i tiskan u SAD-u; Izvrsno za poklon kao rođendan, diplomiranje ili bilo kada poklon za održavanje urednog automobila s prskanjem ohrabrenja. Individualno umotana u zaštitnu ambalažu; Spremni za promišljeni poklon i inspiracija.

Više detalja

Izbor kupaca

3drose vrtna zastava, bijela

KM 12.07

Dimenzije (u inčima) : 3 5 H x 3 5 W X 1 / 4 D Dolazi u setu od 8 ista slika na svim podmetačima Prati se za sprečavanje slike iz bledljivog deterdženta sa blagim deterdžentom pomoću

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.