• Nedavno
Nebinarni podmetač za automobile sa zastavom ponosa, Joyride Home Decor, Jednostruki keramički podmetač za automobile, 2,65-inčni pojedinačni podmetač za krug, dodatak za vozilo, održava držač za čaše čist, izražava vaš stil.

Nebinarni podmetač za automobile sa zastavom ponosa, Joyride Home Decor, Jednostruki keramički podmetač za automobile, 2,65-inčni

Zahvalnost:
KM 1.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Keramika upija vodu i štiti držač čaša živopisnom štampanom grafikom kako bi izrazila vaš stil. Zgodan ugao divot leđa za jednostavno uklanjanje i brzo brisanje vlažne krpe za čišćenje. Dizajn od ivice do ivice za izražavanje vašeg stila i održavanje vašeg držača za čaše čistim. Uobičajena veličina od 2,65 inča odgovara većini držača čaša za automobile i kamione. Jeftin, jedinstven poklon,čarapa za punjenje, za teško-Molimo sve vrste. Podmetači za automobile su onaj mali dodatak za koji niste znali da vam je potreban, ali sada smatrajte neophodnim. Vaši držači za čaše su zaštićeni i čisti upijanjem kapljica sa vaše jutarnje kafe u ljepljive kutije za sokove. Strateški Divot edge vam omogućava da lako iskočite i obrišite. Nema više prljavštine zaglavljene u ponoru držača čaša. Iako su podmetači za automobile divno utilitarni, oni također unose malo ličnosti i dizajna u prostor u kojem provodite toliko vremena. Naručite nekoliko za miješanje i podudaranje s vašim raspoloženjem, godišnjim dobom ili najnovijim trendovima. Volimo kada se funkcija i dizajn podudaraju!.

Više detalja

Izbor kupaca

3drose vrtna zastava, bijela

KM 46.50

Dimenzije (u inčima) : 3 5 h x 3 5 W X 1 / 4 D Dolazi u setu od 4 ista slika na svim podmetačima Prati se za sprečavanje slike iz bledljivog deterdženta sa blagim deterdžentom pomoću

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.