• Nedavno
Najveće LSU fudbalske predstave: kožni podmetači

Najveće LSU fudbalske predstave: kožni podmetači

Zahvalnost:
KM 15.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Podmetači od kože : naglasite svoj stol za bar i večeru ovim crnim podmetačima za sportske predstave. Set kvadratnih podmetača od 4" x 4" inča idealne je veličine za sva topla i hladna posuđa za piće. LASER ETCHED : svaki od ovih podmetača od kože je laserski urezan, koji prikazuje drugačiji veliki LSU meč koji je odigran. Dizajn je ugraviran u svaki podmetač od umjetne kože do svijetlo kontrastnog srebrnog donjeg sloja. Detalji igre : naši sportski podmetači imaju jedinstven dizajn i priču za dijeljenje. Oni imaju istoriju tima urezan na njih, tako da možete uživati u nostalgiji svaki dan utakmice. Naši podmetači uključuju pokrete igrača i ključne detalje igre. Stolić za kafu ili sportska pećina : ovi podmetači za piće više su od običnog dodatka. Podmetači se mogu koristiti kao zanimljiv početak razgovora ili kao poklon za ljubitelje fudbala. Mnogo više : imamo i šolje, postere, futrole za telefone, bodi za bebe i još mnogo toga za profesionalne i fakultetske timove širom fudbala, fudbala, košarke, hokeja i bejzbola. Pregledajte naš katalog kako biste pronašli savršene poklone za sve ljubitelje sporta u svom životu. Proživite četiri najveća trenutka u istoriji fudbala LSU-a. Svaki set dolazi sa četiri laserski urezana podmetača koji prikazuju ove istorijske predstave : Državno prvenstvo 2008 vs država Ohajo-treće prvenstvo 1959 Sugar Bowl vs Clemson-neporaženi šampioni 1959 sec Konferencijska igra vs Ole Miss - Cannon Halloween run 2002 sec Konferencijska igra vs Kentucky-Bluegrass Miracle ovi podmetači od kože su laserski urezani kako bi otkrili živu srebrnu foliju. - Veličina : 4 "x 4" x 0.15 " po coaster-u-Težina : 0.15 lbs (4oz) po coaster - Šivenoj granici Obaveštenje : nijedan sportski igrač, tim, liga ili plej-of nije povezan sa Playbook proizvodima ili je izvor, odgovoran je ili je podržao, sponzorisao ili ovlastio ove proizvode ili ovu web stranicu.

Više detalja

Izbor kupaca

3drose vrtna zastava, bijela

KM 46.50

Dimenzije (u inčima) : 3 5 h x 3 5 W X 1 / 4 D Dolazi u setu od 4 ista slika na svim podmetačima Prati se za sprečavanje slike iz bledljivog deterdženta sa blagim deterdžentom pomoću

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.