• Nedavno
SUCK UK Koktel Recept prostirke za piće

SUCK UK Koktel Recept prostirke za piće

Zahvalnost:
KM 3.42

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Pakovanje od 30 papirnih prostirki za piće. Svaka prostirka je štampana sa drugačijim receptom za koktele. Aduti stil koktel izazov igra. Odlično za večernje zabave i okupljanja!. Prostirke standardne veličine-9,2 cm x 9,2 cm. Koktel recept kartice koje udvostručiti kao' top aduti ' stil igre i prostirke za piće! Sa 30 različitih recepata u setu, ove jednostavne prostirke za piće savršene su za zabave i okupljanja. Iznesite duh zabave u svojim gostima dok izazivaju jedni druge da naprave najbolje koktele za stolom!Divan mali poklon za svakoga ko voli zabavu. Sisati britanski novinski set od 30, dvostranih prostirki inspirisanih igrama za piće nude zagonetke, kvizove i trikove. Budite domaćin heroja s ovim neobičnim kartama za igru, a pritom osiguravate da vam prosipanje ne pokvari zabavu. Savršena igra za druženja, porodične zabave i radne zabave. Bez obzira da li ste društveni leptir ili vam treba malo leda, prostirke za igru pijenja će sigurno podići osmeh. Kreativni dodatak iz Suck UK, proizvođači najvećih poklona na Zemlji!.

Više detalja

Izbor kupaca

3drose vrtna zastava, bijela

KM 46.50

Dimenzije (u inčima) : 3 5 h x 3 5 W X 1 / 4 D Dolazi u setu od 4 ista slika na svim podmetačima Prati se za sprečavanje slike iz bledljivog deterdženta sa blagim deterdžentom pomoću

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.