• Nedavno
1966 BW 1966 Predsjednik Bocwana Sir Seretse Vintage Antiq 50 centi dobro nesigurno

1966 BW 1966 Predsjednik Bocwana Sir Seretse Vintage Antiq 50 centi dobro nesigurno

Zahvalnost:
KM 79.40

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Obezbeđen je certifikat o autentičnosti i životnom vijeću autentičnosti od strane svijeta - renomirani drevni novčići i antikni stručnjak sa dugogodišnjim iskustvom. Stavka za prodaju je tačno onako kako je prikazano, sa jedinstvenim brojenim potvrdom o autentičnosti, koja uključuje sliku predmeta zajedno s vrijednim povijesnim informacijama. Vrhunska profesionalna prezentacija čini ovu radost za prikupljanje i jedinstvenu ideju poklona za prijatelje i porodicu. Zadovoljstvo zagarantovano - 30-dnevna garancija povrata novca. Obezbeđen je certifikat o autentičnosti i životnom vijeću autentičnosti od strane svijeta - renomirani drevni novčići i antikni stručnjak sa dugogodišnjim iskustvom. Stavka za prodaju je tačno onako kako je prikazano, sa jedinstvenim brojenim potvrdom o autentičnosti, koja uključuje sliku predmeta zajedno s vrijednim povijesnim informacijama. Vrhunska profesionalna prezentacija čini ovu radost za prikupljanje i jedinstvenu ideju poklona za prijatelje i porodicu. Zadovoljstvo zagarantovano - 30-dnevna garancija povrata novca. 1966 Predsjednik Bocvane Sir Seretse Vintage Antique Srebrna 50-101191autventična novčića od : Bocvana Independence1966 srebrna 50 centi 27.4mm (10.00 grama) .800 Srebrna (0.252 oz. ASW) Reference : KM # 1 Botswana J.H. Waser Seremse Khama, portret Sir Seremse Khama, 1. mjesto. Predsjednik Republike Bocvana (1966-80). Neovisnost 30. septembra 1966. Pula B 50 centi, botswanan grčevi u centru. 'B' Minktmark ispod. Nacrtajte se na tačan predmet prikazan, pruža se potvrda o autentičnosti i vijek trajanju autentičnosti. Bocvana, zvanično, Republika Bocvana (Setswana : Lefatshe La Bocvana), nalazi se zemlja u južnoj Africi. Nekada je Britanska protektorata Bechuanalanda usvojila svoje ime nakon što je postala neovisna u okviru zajednice 30. septembra 1966. Od tada je to reprezentativna republika, sa dosljednim evidentiranim demokratskim izborima i najnižom percipiranim rangiranjem korupcije u Africi od Najmanje 1998. Trenutno je najstarija kontinuirana demokratija Afrike. Bocvana je topografski ravna, sa do 70 posto svog teritorija je pustinja Kalahari. Ograničena je Južnom Afrikom na jug i jugoistok, Namibia na zapadu i sjever, a Zimbabve do sjeveroistoka. Njegova granica sa Zambijom na sjeveru u blizini Kazungule je slabo definirana, ali je u većini, dugačka nekoliko stotina metara. Zemlja veličine samo više od 2,3 miliona ljudi, Bocvana je jedna od najnovijeg naseljenih zemalja na svijetu. Oko 10 posto stanovništva živi u glavnom gradu i najvećem gradu, Gaborone. Ranije jedna od najsiromašnijih zemalja u.

Više detalja

Izbor kupaca

Sajam 25c u Washingtonu 1965

KM 1.00

1965 Washington Quarter Fair Slike proizvoda su tačne kolekcionarske kovanice koje se prodaju i šalju Novčići se brzo šalju iz Villa Parka, CA Antički numizmatički kovanica za hobi pr

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.