• Nedavno
2pcs Trump Coin 2024 The Ovenge Tour - American Eagle Komemorativni novčići kolekcionari poklon zlato + srebro

2pcs Trump Coin 2024 The Ovenge Tour - American Eagle Komemorativni novčići kolekcionari poklon zlato + srebro

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Paket uključen? 2 kom Trump novčić, veličina : cca 1,57 inča x 1,57 inča. Proizvodnja visoke preciznosti? Vrhunska ograničena izdanje American Eagle Challenge Coin.it je jedan od ljubaznog prekrasnog novčića koji će sigurno poboljšati bilo kakvu kolekciju. Izvrsna izrada? Ovi su novčići udarili, ispunjeni odvažnim bojama emajla, a poliraju se za izgled koji ćete ponositi pokazati. Dekoracija? Ukrasite svoju kuću? Ured s tim novčićima ili u vašem novčaniku da prikažete drugima svoju podršku predsjedniku, držite je u vašem novčaniku ili poklonite ga i uživajte u reakciji!. Savršen poklon? Pravi američki i promišljeni poklon za bilo koji od pristalica maga / kag vaših prijatelja i porodice. Paket uključen? 2 kom Trump novčić, veličina : cca 1,57 inča x 1,57 inča. Proizvodnja visoke preciznosti? Vrhunska ograničena izdanje American Eagle Challenge Coin.it je jedan od ljubaznog prekrasnog novčića koji će sigurno poboljšati bilo kakvu kolekciju. Izvrsna izrada? Ovi su novčići udarili, ispunjeni odvažnim bojama emajla, a poliraju se za izgled koji ćete ponositi pokazati. Dekoracija? Ukrasite svoju kuću? Ured s tim novčićima ili u vašem novčaniku da prikažete drugima svoju podršku predsjedniku, držite je u vašem novčaniku ili poklonite ga i uživajte u reakciji!. Savršen poklon? Pravi američki i promišljeni poklon za bilo koji od pristalica maga / kag vaših prijatelja i porodice. 2pcs Trump Coin 2024 The Revenge Tour - American Eagle Comporative Counibles Gold + Silver Stavka Opis Stanje : 100% Potpuno novi i visokokvalitetni materijal : zlatna + srebrna Veličina : 1.57inchx1,57 INCH Količina : 2pcs Paket uključen : 2pcs Trump Kovanice Kovanice : 1 INCH = 2,54cm ili 1cm = 0,393inch Napomena : * Ručno mjerenje, molimo dopustite grešku 3 mm. * Prava boja predmeta može biti malo drugačija od slika prikazanih na web stranici uzrokovanoj mnogim faktorima kao što su svjetlina vašeg monitora i svjetlosne svjetline.

Više detalja

Izbor kupaca

1904 o Morgan $ 1 vrlo dobro

KM 22.50

1904 s Morgan 1 novčić od 1 dolara, dolar Broj artikla Inventar # 642 / h Molimo pažljivo pročitajte prije nego što izvršite svoj izbor Vezna fotografija kovanice koju ćete dobiti p

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.