• Nedavno
Nov sestra, Gospod je moj utočište i moja tvrđava, Psalam 91 i Cura Personalis - lična nega. Džepna tokena snage, mira i zaštite. Pozlaćeni, rn Challenge novčić sa kršćanske zastavom

Nov sestra, Gospod je moj utočište i moja tvrđava, Psalam 91 i Cura Personalis - lična nega. Džepna tokena snage, mira i zaštite.

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Osobni džepni token ili ohrabrujući poklon : ovaj Christian Challenge novčić dolazi u poklon-spremnom pakovanju. Reći ću o Gospodu, on je moj utočište i moja tvrđava; Moj Bože, u koga verujem. ili prijavljena medicinska sestra (APRN). Pokloni ovaj novčić za blagoslovljenja medicinske asistente (MA) . Registrovana medicinska sestra (RN) . Visoki detaljni prolaz : Pažljivo i izvrsno dizajniran, ovaj biblijski stih Challenge Coin čini savršen poklon ili znak ohrabrenja da bi se pohađali prijateljima ili porodici. sestrinski asistent (CNA) .

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.