• Nedavno
Ripple Coin XRP kovanica Kolebat Crypto Coin Suvenir Poklon

Ripple Coin XRP kovanica Kolebat Crypto Coin Suvenir Poklon

Zahvalnost:
KM 4.25

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Za one koji vole sakupljati kovanice, pun je komemorativnog značaja i neverovatnog poklona. Izvrsna izrada - ovi kovanice su odsječeni, ispunjeni u privlačnim bojama emajla i polirani, tako da ste ponosni na to. Proizvod je ručno rađeni zanati. To nije trgovački novčić za repliku, već vrijedi vašu stalnu kolekciju. Proizvodnja visoke precizne - ovaj koval kolekcionarskih kolekcionara ima izuzetan efekt zrcala i vrhunski je ograničen novčić za izdanje. Ovo je prekrasan novčić koji će definitivno poboljšati bilo koju vrijednost sakupljanja. Jednostavna prepoznatljiva kapsula za novčiće : Prozirna kutija za novčiću vrlo je zgodna za gledanje i razmjenu kovanica. Izrađen je od visoko prozirne i debele plastike, otpornosti na prašinu i protiv oksidacije, pogodno za kolektore novčića za spremanje i zaštitu svojih omiljenih novčića. Značajka : Suvenir Umjetnost i kolekcionarstvo, Pokloni za uređenje poslovanja za odmor. Ovo je novčić, a slika predstavlja prednji i leđa. Materijal : metalni prečnik : oko 4 cm / 1,57 inča Boja : zlatne napomene : Pod utjecajem svjetla i ekrana, kromatska aberacija može se malo smanjiti. Zbog ručnog mjerenja, molimo dopustite razliku veličine između 0,1-0,5 cm.

Više detalja

Izbor kupaca

Sajam 25c u Washingtonu 1965

KM 1.00

1965 Washington Quarter Fair Slike proizvoda su tačne kolekcionarske kovanice koje se prodaju i šalju Novčići se brzo šalju iz Villa Parka, CA Antički numizmatički kovanica za hobi pr

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.