• Nedavno
PGA TOUR muški kratki rukav Airflux čvrsta mrežasta Polo majica

PGA TOUR muški kratki rukav Airflux čvrsta mrežasta Polo majica

Zahvalnost:
KM 12.15

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% poliester. Uvezeno. Zatvaranje dugmeta. Mašinsko Pranje. Laka za njegu. Airflux inovativna ventilirana tkanina. Vlaga vlage. Zaštita od sunca. Lagana i prozračna mrežasta izrada. Airflux inovativna ventilirana tkanina pomaže vam da se ohladite. Zaštita od sunca pomaže u blokiranju oštećenja uv zraka. Vlaga vam pomaže da se osjećate suho. Može se prati u mašini za laku njegu. Rebrasta kragna. Vrhunska svestranost, ovaj PGA TOUR odjeća za muški golf polo ima klasičan jednobojni dizajn koji može nesmetano prelaziti iz ureda na plovni put. Odlična i za ležernu i za atletsku odjeću, Muška Golf košulja izrađena je od inovativne ventilirane airflux mrežaste tkanine za cool i prozračnu udobnost. Materijal uklanja vlagu kako bi vas održao suhim, a ima ugrađenu zaštitu od sunca za zaštitu od štetnih UV zraka. Završen je klasičnom rebrastom kragnom i plaketom sa tri dugmeta.

Više detalja

Izbor kupaca

6 oz, 50/50 Jersey Polo

KM 3.57

Jersey Zatvaranje dugmeta Mašinsko pranje 50% pamuk pretpostavke, 50% poliester Tkanina suhoblenda Wicks vlagu dalje od tijela Weltpleteni ovratnik i manšete Naljepnica za prijenos topline

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.