• Nedavno
Polo Ralph Lauren Muški veliki i visoki klasični fit s kratkim rukavima Big Pony Mesh Polo

Polo Ralph Lauren Muški veliki i visoki klasični fit s kratkim rukavima Big Pony Mesh Polo

Zahvalnost:
KM 54.22

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Uvezeno. Zatvaranje dugmeta. Mašinsko pranje. Veličina Veličina 2x ima 31 "prednju dužinu tijela, dužinu karoserije od 32" natrag, ramena od 22 "i grudi 56". Veličina visoki 2 L ima 33 "prednje duljinu tijela, dužinu tijela za 34", a 22 "ramena i grudnog 56". Rebrasto polo ovratnik. Placket sa dva gumba. Kratkih rukava sa rebrastim rukama. Twill "3" aplikat u desnom rukavu. Potpis izvezeni veliki poni na lijevom prsu. Teniski rep. 100% pamuk. Mašina koja se može prati. Uvezeno. Američki stil standard od 1972. godine, polo je imitirana, ali nikad nije odgovarala. Tokom desetljeća, Ralph Lauren je primio svoj stil potpisa u širokom nizu boja i odgovara, ali sve zadržavaju kvalitetu i pažnju na detalje ikoničnog originala. Ova verzija je izrezana za oblogu silueta i završena je "3" aplikom - broj koji je obično nosio najjači igrač od poloma.

Više detalja

Izbor kupaca

adidas Muška trkačka majica

KM 17.60

100% poliester Uvezeno Povucite zatvaranje Mašinsko Pranje Muška udobna tee za trčanje napravljena od recikliranih materijala Meka i prozračna tkanina Crewneck pruža potpunu pokrivenost

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.