• Nedavno
200kom masaža krevet rupa ručnik za jednokratnu upotrebu netkani lice Cradle Covers tkanina masaža stol krevet jastuk rupa ručnik lice rupa Mat Salon krevet lice rupa poklopac za masažu stolice

200kom masaža krevet rupa ručnik za jednokratnu upotrebu netkani lice Cradle Covers tkanina masaža stol krevet jastuk rupa ručnik

Zahvalnost:
KM 1.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Može zaštititi vaše klijente od održavanja urednosti i održavanja okruženja ljepote čistim i higijenskim. ❤️ Visok kvalitet i sigurnost - navlaka za masažno lice za jednokratnu upotrebu izrađena je od visokokvalitetnog netkanog materijala bez ikakvih aditiva, netoksična, neukusna i neiritirajuća. ❤️ Dizajn rupa - - - prozračna posteljina je dizajnirana sa srednjom rupom, a rupa je dizajnirana prema disanju nozdrve kada ljudsko tijelo leži ležeći. Hvala na razumijevanju.❤️ Dizajn rupa - - - prozračna posteljina je dizajnirana sa srednjom rupom, a rupa je dizajnirana prema disanju nozdrve kada ljudsko tijelo leži ležeći. ❤️ Lako se zamjenjuje- jednokratne navlake za lice mogu lako zamijeniti pamučne ili flanelske navlake, a lako mogu zamijeniti pamučne ili flanelske navlake koje je potrebno redovno čistiti; ovi ravni papirni listovi za jednokratnu upotrebu ugrađeni su u 200 rupa u kompaktnom pakovanju peškira, lako se čuvaju ili transportuju. Može zaštititi vaše klijente od održavanja urednosti i održavanja okruženja ljepote čistim i higijenskim. Pogodan je za upotrebu kože, drži se za kožu poput pamučnog vlakna, prijatan je za kožu, a Njega kože je nježnija. Pogodan je za kozmetičke salone, pedikirnice, salone za masažu, saune, hotele, hotele, kupatila i druge prilike za uljepšavanje i profesionalizaciju vašeg kozmetičkog kreveta. ❤️ Visok kvalitet i sigurnost - navlaka za masažno lice za jednokratnu upotrebu izrađena je od visokokvalitetnog netkanog materijala bez ikakvih aditiva, netoksična, neukusna i neiritirajuća. Veličina rupe 29cm / 11. ❤️ Lako se zamjenjuje- jednokratne navlake za lice mogu lako zamijeniti pamučne ili flanelske navlake, a lako mogu zamijeniti pamučne ili flanelske navlake koje je potrebno redovno čistiti; ovi ravni papirni listovi za jednokratnu upotrebu ugrađeni su u 200 rupa u kompaktnom pakovanju peškira, lako se čuvaju ili transportuju.

Više detalja

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Massage Bed Hole Towel
Quantity:
200pcs/bag
Shape:
Round towel with hole
Diameter:
Approx. 29cm / 11.4in
Hole Size:
Approx. 6 x 7.5cm / 2.4 x 3in
Package List:
200 x Massage Bed Hole Towel:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.