• Nedavno
GSDNV kupatila za odvod za odvod za pohranu zidova montirana kose držač za kosu drhtani šampon kozmetički držač polica Organizator kupaonice

GSDNV kupatila za odvod za odvod za pohranu zidova montirana kose držač za kosu drhtani šampon kozmetički držač polica Organizator

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

* Idealno za stacionarne sušilice za kosu i ostale dodatke. * Vrlo pogodan za skladištenje i držanje malih predmeta, poput boca gela za tuširanje u kupaonici. * Može se postaviti na zid kroz njegovu naljepnicu, bez oštećenja na površini. * Može se zalijepiti na zid ili bilo koje mjesto gdje je površina ravna i suha, bez perforacije, bezopasna do zida. * Mali otisak, veliki kapacitet, jednostavan za skladištenje, uštedu prostora prilikom usaga kuhinjskog pribora. Tako dobar pomagač može zadržati vašu kuhinju. * Idealno za stacionarne sušilice za kosu * Vrlo pogodno za skladištenje i držanje malih predmeta, poput boca za tuširanje u kupaonici. * Može se postaviti na zid kroz svoju naljepnicu, nema oštećenja na površini. * Može biti Zalijepljen na zid ili bilo koje mjesto gdje je površina ravna i suha, bez perforacije, bezopasna do zida * Mali otisak, veliki kapacitet, jednostavan za skladištenje, uštedu pričvršćivanja kuhinjskog pribora. Takav dobar pomagač može zadržati vašu kuhinju Precifikaciju : Materijal : Abssize : 28x12.5x9,5 cm 11.02x4.92x3,74 inča : 460 gramscolor : bijela / siva / zelena ploča sadrži : 1 * Skladištenje na vrijeme kontaktirajte nas u vrijeme ako naiđete na bilo koji Problemi Kada primite robu, odgovorit ćemo vam što je prije moguće! Želim vam dobro raspoloženje svaki dan! Razumno skladištenje, pozdravite se za neusmjeravanje lako za pečenje temperature, glatko, bez bujke i ne blede.

Više detalja

Material:
ABS
Size:
28x12.5x9.5 cm 11.02x4.92x3.74 inches
Weight:
460 grams
Color:
white/gray/green
Package contains:
1 *storage shelf
Please contact us in time if you encounter any problems when you receive the goods, we will answer you as soon as possible! I wish you a good mood every day!:
Reasonable storage, say goodbye to messy:
High-temperature baking varnish, smooth, no burrs, and no fading :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.