• Nedavno
山下 工芸 Yamasita Craft 93-59-726 Nade Kvadratni lonac, Veliki

山下 工芸 Yamasita Craft 93-59-726 Nade Kvadratni lonac, Veliki

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Veličina : 5,0 x 4,8 x 2,1 inča (12,7 x 12,3 x 5,3 cm). Imajte na umu da težina proizvoda može se razlikovati ovisno o dimenzijama procesa proizvodnje. Keramika. Veličina : 5,0 x 4,8 x 2,1 inča (12,7 x 12,3 x 5,3 cm). Imajte na umu da težina proizvoda može se razlikovati ovisno o dimenzijama procesa proizvodnje. Keramika. Yamashita zanat - Beppu, prefektura Oita - kvalitetan svakodnevni proizvod koji pruža toplinu prirodnih materijala. Grad Betfu, prefektura Oita napravljen je s velikim raznim bambusovim materijalima. Na yamashita zanatskim zanatama imamo za cilj stvaranje stvari koje odgovaraju vremenu, a ne samo nasljeđuju tradicije i tehnike. Nudimo bambusove i drvene proizvode koji su u blizini života sa fokusom na tablicu. Proizvodi za hotele i restorane pružali smo dugi niz godina, uključujući alate za kuhanje, kuhinju, komercijalni pribor za večeru, keramiku i staklenu pribor. Veliki izbor proizvoda profesionalne upotrebe. Pored toga, također se aktivno izlaže i prodaje lokalne umjetnosti i zanat, kao i lokalni Kyushu. Za rješavanje okolišnih i socijalnih pitanja i rješavanja u kontinuiranoj poslovanju je izvorni doprinos društva. Da bi se oblikovala ova misao, yamashita obrt nastavlja stvaranje mehanizama u obliku cirkulacije koji vode do zaštite okoliša kroz prirodne materijale i proizvode tradicionalnih zanata.

Više detalja

Izbor kupaca

3drose vrtna zastava, bijela

KM 2.33

8 po 8 inča, 50 / 50 pamučni / poliesterski mešaj Slika ispisana na jednoj strani; petlja za druženje Ostali dizajn omogućava veću fleksibilnost Mašinsko pranje lagano ciklPothilder

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.