• Nedavno
Višestruki silikonski roštilj za pečenje za kuhanje silikona za kuhinju za kuhinju

Višestruki silikonski roštilj za pečenje za kuhanje silikona za kuhinju za kuhinju

Zahvalnost:
KM 30.20

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Što se pećnica Mit T lako čisti i otporni na klizanje je silikonski materijal i dizajn saća. Tako izdržljiva, sigurna i udobna je pećnicu, jer koristi silikonski i dvostruki slojevi od pamuka. Izrađen je od silikona i pamuka, koji je vrlo mekan i izdržljiv. Duljina proizvoda je 34.5cm, širina je 19cm. Pogodan je za kuhinju, pekaru, desertnu trgovinu, restoran i tako dalje. Što se pećnica Mit T lako čisti i otporni na klizanje je silikonski materijal i dizajn saća. Tako izdržljiva, sigurna i udobna je pećnicu, jer koristi silikonski i dvostruki slojevi od pamuka. Izrađen je od silikona i pamuka, koji je vrlo mekan i izdržljiv. Duljina proizvoda je 34.5cm, širina je 19cm. Pogodan je za kuhinju, pekaru, desertnu trgovinu, restoran i tako dalje. Porijeklo : CN (Mjesto porijekla) Materijal : silikone Colori : plava, crna, begezize : 34.5cm x 19cm / 13.58 "x 7.48" Količina : 1 set.

Više detalja

Izbor kupaca

Barazzoni Yellow Holder

KM 1.00

Boja : žuta crvena bijela Lagan i fleksibilan Zaštita od prevlačenja bez lijepljenja 2godišnja garancija Napravljeno u Italiji Korisni i zabavni dodatak, s funkcijom zaštite unutrašn

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.