• Nedavno
LuxShiny Decor Decor Decor ručka zaštitnik: Kada se nanese na čajnik, to će mnogo ljepote i šarm na čajnik zbog prekrasnih uzoraka. Roštilj dodaci

LuxShiny Decor Decor Decor ručka zaštitnik: Kada se nanese na čajnik, to će mnogo ljepote i šarm na čajnik zbog prekrasnih uzoraka.

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Čajnik čajnik Ručak Mitt : Kettle ručka poklopac, držite ruke iz opekotina, ne-klizanja, čine ključnu vodu lakše, sigurnije. Pokloni za ručke : Ovo je izolirana poklopac ručke na čajnu, koja je izrađena od premium materijala, koja uživa u dobroj trajnosti. Rukovanje za čajnik : Možete ga koristiti i na ostalim ručicama na nameštaju zimi, sprečavajući prehladu. Kuhanje Mitti : Poklopac za kuhanje posuđa Poklopac posuđe Kettle ručka poklopac, držite ruke od opekotina ,, ne-kliznite, činite ključatnu vodu lakše, sigurnije. Zaštitnik za ručke lonca : Kada se nanese na čajnik, mnogo će ljepota i šarm za čaj zbog svojih prekrasnih uzoraka. Čajnik čajnik Ručak Mitt : Kettle ručka poklopac, držite ruke iz opekotina, ne-klizanja, čine ključnu vodu lakše, sigurnije. Pokloni za ručke : Ovo je izolirana poklopac ručke na čajnu, koja je izrađena od premium materijala, koja uživa u dobroj trajnosti. Rukovanje za čajnik : Možete ga koristiti i na ostalim ručicama na nameštaju zimi, sprečavajući prehladu. Kuhanje Mitti : Poklopac za kuhanje posuđa Poklopac posuđe Kettle ručka poklopac, držite ruke od opekotina ,, ne-kliznite, činite ključatnu vodu lakše, sigurnije. Zaštitnik za ručke lonca : Kada se nanese na čajnik, mnogo će ljepota i šarm za čaj zbog svojih prekrasnih uzoraka. Paket uključuje 3 x čajnik čajnik ručke karakteristike poklopca - napravljeno je, nudeći vam vrhunsku zaštitu i udobnost, ključanja vodom Pomoću poklopca ručke na čajnu. - Dizajniran sa posebnim vezanim kopčama, lako se prijaviti bez lakog pada sa čajnika. -Materijal : tkanina za ručicu ručka -Color : crvena, žuta ručka za ručicu - saziranje : 12.50x5.50x1.50cm / 4.91x2.16x0 pokrivač za papirstvo. - Poklopac nosača lonca izrađen je od dobrog materijala tkanine, koji je i praktičan za trajnu upotrebu vruće ručke. - Dobar materijal tkanine osigurava dobrostupan za vas za vas platni poklopac. - Možete ga koristiti i na ostalim ručicama nameštaja u zimi, sprečavajući se za zaštitu od hladnjaka.Goods Opis Handle jastuk za čajnik, bez klizanja, čine iskustvo kuhanja, to je vrlo dobra kuhinja. Osigurava dobroulisani efekt za vas. Zaštitni zaštitu, visokim materijalima, dobrim osjećajem ruke i razumni dizajn da čvrsto drže ručke većine veličine čajnika. Ovo je poklopac kreativnog ručke.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.