• Nedavno
Caybo 10 pakovanje polirane izdržljive ormare od legure cinka sa 2 seta vijaka. 5-inčni moderno bijeli povlači zlatnu oblogu pogodnu za ormar, komore, ormare za ladicu u uredu, spavaćoj sobi i kuhinju.

Caybo 10 pakovanje polirane izdržljive ormare od legure cinka sa 2 seta vijaka. 5-inčni moderno bijeli povlači zlatnu oblogu pogodnu

Zahvalnost:
KM 25.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Odmah transformirajte svoj prostor : Ove prekrasne i čvrste polirane dvije tone bijele i zlatne ordinacije i ladice su moderni i klasični izgled. Pohvaljuju razne dizajnerski stilovi i mogu se instalirati na ormarićima i ladicama u vašoj kuhinji, kupaonici, uredima i svim ostalim životnim prostorima. Jednostavan za instaliranje i savršeno za diy obnove : svakih 10 paketa naših individualno pakiranih sjajnih i zlatnih kvadratnih ormarića i ladice povlačenja mjeri 5,75 "dugi x 0,79" širine x 1,18 "razmaka 5-inčni (128 mm), ručka je jednostavna za prianjanje. Za smještaj različitih debljina ormara, svaki paket dolazi s 2 vrste montažnih vijaka duže 25 mm i 45 mm za vašu udobnost. Čvrsta i može izdržati upotrebu i čišćenje : uzeli smo vrijeme Da bi se osiguralo da su naši ručke i ladice ormara izdržljive i izrađene od premium metala legure cinka, koji ne hrđa lako. Polirani izgled čini ih lako čišćenjem na područjima visokog korištenja. Zašto možete biti obični kada možete biti jedinstveni : dobijte Razgovor koji ide s ovim zadivljujućim bijelim ručicama i ladicama u ormarićima. Zaobljeni uglovi neće se uhvatiti na odjeći, što je posebno idealno s malim ručicama i povlačeći se na umu : Vjerujemo u kvalitetu našeg proizvoda, cijenimo vas, naše kupce i stajali su za oboje. Iz tog razloga vraćamo svako pakovanje sa 30-dnevnim zamjenom za zamjenu.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.