• Nedavno
Zoopx Kuhinjski ormar za ručke vuče crne komode povlačne ručke 3 3/4 ladice vuče ručke za hardver u ormaru

Zoopx Kuhinjski ormar za ručke vuče crne komode povlačne ručke 3 3/4 ladice vuče ručke za hardver u ormaru

Zahvalnost:
KM 1.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Specifikacije proizvoda : Centar za centar : 3,75 "Dužina : 5" Visina : 0,47 "Širina : 1,37" Paket uključuje odabrane ručke od 10 paketa, vijke od 20 x 1 ", 20 x 1,77" vijaka. Aluminijska legura : izgrađena od aluminijske legure otporne na koroziju kako bi se osigurala cjeloživotna ljepota i izdržljivost. Ova dobro proporcionalna ručka pruža glatku i udobnu prianjanje, kao i na udarnu vizualnu privlačnost. Uključeni vijci za ugradnju : svaki povlačenje dolazi sa montažnim vijcima za jednostavnu ugradnju. Jednostavno i jednostavno za početak, bez ičije pomoći može se samostalno završiti. Svestran stil : savršen završni dodir za vašu kuhinju i ladice. Dajte svoj kuhinjski ormarići, kupaonicu isprazniti ili komore ladice brzo i pristupačno ažuriranje s ovim kvalitetnim povlačenjem. 90 dana Nema razloga za povratak : Ako osjetite da se stil instalacije i uređenja doma ne podudara, možete nas kontaktirati da isprobate rizične, tako da stil njihovog kućnog namještaja odmah postane krajnji atmosfera. Ručke ormara.

Više detalja

Izbor kupaca

Retzjorv 10 kom.

KM 3.94

Materijal : PP, ekološki prihvatljiv i izdržljiv; Paket uključen : 10 kom Veličina : gornji promjer cca 2 cm / 0,79 inča, donji promjer cca 3,6 cm / 1,42 inča, visina cca 1,2 cm /

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.