• Nedavno
Mocsicka mature party dekoracije 2023 Čestitam Grad Pozadine za fotografiju Bachelor kapa Čestitam Grad Photo Backdrop mature Party Supplie )

Mocsicka mature party dekoracije 2023 Čestitam Grad Pozadine za fotografiju Bachelor kapa Čestitam Grad Photo Backdrop mature Party

Zahvalnost:
KM 11.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

?【 Štampa sa odličnim kvalitetom】 ova pozadina ukrasa za maturalne zabave 2023 štampana je u živopisnoj, živopisnoj i visokoj rezoluciji. Veoma je pogodan za dekoraciju maturalne zabave. ?【Vinilni materijal nije plastičan】ova čestitka Grad Pozadine za fotografiju izrađena je od laganog, izdržljivog i bešavnog vinilnog materijala. Može se koristiti iza stola sa slatkišima za transparent zabave. ?【Prave veličine】ova Bachelor kapa Čestitamo Grad Photo Backdrop je 7ft široka i 5ft visina (82x60 inča). Paket uključuje samo jedan komad ukrasa za maturalne zabave u pozadini, a štand nije uključen. ?【Idealno za kreativnu zabavu】savršeno za dekoracije vaše maturalne zabave, baner stola za torte, tapiseriju, zavjesu, događaje proslave, dekor prijema, pozadinu Photo Bootha i dekoracije za proslavu mature. ?【Uklonite nabor】kako bi se olakšao transport i pakovanje, poslat je predmet presavijen, tako da će biti tragova bora. Metode oporavka su sljedeće : čvrsto ga zarolajte cilindrom, a zatim samo pričekajte 2 do 4 dana. Ili možete peglati zadnju površinu sa parnom peglom niske temperature. Ovaj dekoracije za diplomske zabave 2023 Congrats Grad pozadine štampane su u živopisnoj, živopisnoj i visokoj rezoluciji. Ovaj Bachelor kapa Čestitam Grad photo Backdrop party ukras. Štampa na Vinilnom materijalu koji je lagan. nanesite na : dekoracije za maturalne zabave, dekor sobe, baner stola za torte, tapiseriju, zavjesu, događaje proslave, dekor za prijem, pozadinu Photo Bootha. Econ Vinyl. Izdržljiv, otporan na suze,Bešavan, lagan, sklopiv, nije vodootporan. Naš dizajn je jedinstven, a boja je živopisna i svijetla. Odložite papirni ubrus da djeluje kao tampon između moje pegle i pozadine Pozadine. Koristio je opciju pare, idući deo po deo preko nabora, pazeći da ne ostavljate peglu na jednom mestu predugo. Zatim ga ponovo smotao za noć. Možda To oduzima mnogo vremena, ali ova metoda u dva koraka može uspješno ukloniti sve nabore. jedna pozadina. Širok spektar primjena. Materijala. Karakteristike. Zašto Izabrati SAD?. Paket sadrži samo jedan komad dekoracije za diplomske zabave klase 2023 Congrats grad pozadina i ništa drugo, pozadinsko postolje i kopča nisu uključeni.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.