• Nedavno
Mladoženje prijedlog kartice, Set 10 sa kovertama. 2 prijedlog za kuma i 8 prijedlog za mladoženju, karte za momačko veče. Ravne Ne-Sklopive Kartice.

Mladoženje prijedlog kartice, Set 10 sa kovertama. 2 prijedlog za kuma i 8 prijedlog za mladoženju, karte za momačko veče. Ravne Ne-Sklopive

Zahvalnost:
KM 39.45

Količina robe
Dostupno na zahtjev

★ Kompletan SET-ovaj set pitanja mladoženja i pitanja kuma dolazi sa ukupno 10 karata i 10 koverti. Sastoji se od 2 karte za prijedlog kuma i 8 karata za prijedloge mladoženja. ★ Vrhunska kvaliteta-ove ručno izrezane ravne kartice štampane su 5x7 na zalihama sjajnih kartica od 14pt sa kovertama od 10 A7. ★ Uparite ove kartice s poklonom za kuma, kutijom za kuma ili poklonom za mladoženju, kutijom za mladoženje ili bilo kojim drugim poklonima za prijedlog. ★ 100% kupovina bez rizika : uvjereni smo da ćete voljeti ove kartice. Toliko smo sigurni da nudimo 100% garanciju zadovoljstva kupaca tako da znate da dobijate najbolje. Konačno si postavio pitanje! Sada je vrijeme da vas zamolim da budete uz vas za veliki dan. Ove kartice za prijedloge mladoženja savršen su način za to. Kombinujte ga sa poklonom, kutijom za mladoženje, torbom za mladoženje ili samo sa kartama. Ovih 10 kartica prijedloga savršene su da im date do znanja šta vam znače.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.