• Nedavno
Crveno Srce Super Saver Pređa

Crveno Srce Super Saver Pređa

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Pogodno pakovanje od četiri, 5 oz. skeins. Lagan, izdržljiv i izuzetno mekan na dodir. Idealno za džempere, Afganistance, šešire, šalove, šalove, jastuke i još mnogo toga. Svaki 5 oz. skein je oko 236 metara (215 m). Mjerač za pletenje : 4 " (10 cm) 17.i 23 R sa iglom za pletenje od 5 mm (US 8). Mjerač za heklanje : 4 " (10 cm) 12sc i 15r sa kukom za heklanje od 5,5 mm (Us i-9). Super Saver pređa omiljena je među pletiljama i heklarima više od 30 godina. Ova 100% akrilna pletena težina, veličina 4 pređe dolazi u preko 120 prekrasnih boja, tako da ćete uvijek pronaći savršenu boju za završetak vašeg projekta. Perite u mašini u toploj vodi i sušite u mašini za sušenje ili hemijsko čišćenje. Ne izbjeljivati i ne peglati. Svaki pramen je 5 oz.

Više detalja

Izbor kupaca

Caron Akvareli-Jedva Plavi

KM 2.48

Boja # 256, Jedva Plava Ručno obojeni Pima pamuk od 3 niti sa istom svestranošću kao i perzijska vuna Za igla koristiti jedan sloj na 18 posjeta, dva plies na 13 računati platnu...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.