• Nedavno
Premier Yarns Bijela Pređa Chunky Pamuk

Premier Yarns Bijela Pređa Chunky Pamuk

Zahvalnost:
KM 4.01

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Zanatske Potrepštine. Naša zdepasta pamučna pređa je super glomazna pamučna pređa koja brzo funkcioniše i oh-tako je meka! Pletite ili heklajte lijepe predmete za vaš dom ili fenomenalnu dodatnu opremu za nošenje. Sa ovom debelom pređom, vaši projekti će raditi brzo i lijepo. Ova pređa koja se može prati u mašini se lako održava. Težina Kategorija : 6. Sadržaj : 100% Pamuk. Put up : 3.5 oz/100g, 50yd/46m. mjerilo : 10sx12r na veličini us 10.5/6.5 mm igle za pletenje. Predložena veličina kukičanja : K10. 5/6.5 mm. Dyelotted : pokušavamo, ali nismo uvijek u mogućnosti da pariramo bojama. Perite U Mašini Na Hladno, Ne Belite, Ne Sušite U Mašini Za Sušenje Veša, Peglajte Na Laganoj Vatri. Uvezeno.

Više detalja

Izbor kupaca

RibbonXL rana Rosa 125g.

KM 2.67

Garancija proizvođača se ne može primijeniti Reciklirani Pamuk Hoooked Spesso je super zdepasta pamučna pređa od makramea koja vam omogućava da napravite najljepše DIY kreacije...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.