• Nedavno
PixiDoodle Crafting Pređa Heklana Šolja Za Kafu

PixiDoodle Crafting Pređa Heklana Šolja Za Kafu

Zahvalnost:
KM 14.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Jedinstvena ideja za poklon za nekoga koga imate problema da pronađete pravi poklon; govori svima oko primaoca nešto izvanredno o njima. Vrhunska štampana šolja u punoj boji ima jedinstven dizajn sa obe strane visokokvalitetne keramičke šolje za levoruku ili desnoruku upotrebu; zaštitna ambalaža koja osigurava savršeno stanje za poklone. Šolja za kafu od 15 unci sa velikom C-ručkom koja se lako hvata; može se prati u mikrotalasnoj pećnici i mašini za pranje sudova; trajni proces utiskivanja ne nestaje, ljušti se, čips ili puca. Zašto toj izuzetnoj osobi ne biste dali jedinstveni poklon koji sve govori?Nije važno radi li se o vuni, akrilu ili svili, neki muškarci i žene imaju način heklanja ili tkanja kanapa u umjetnička djela. Pokažite malo ljubavi prema svom heklanju ili tkaču uz ovu šoljicu za kafu. Pletenje je umjetnost, a vi ste majstor pletilja! Ako vi ili voljena osoba volite pletenje ili pretvaranje kanapa i pređe u umjetnost, ova šolja je bila namijenjena vama!Više od šolje za kafu!Ako želite još više uljepšati šalicu, dodajte posebne poslastice u kojima bi primalac mogao uživati. Kafa, čajevi, bomboni, cvijeće ili bilo koji mali predmeti dodaju više posebnosti vašem posebnom poklonu.Pažljivo upakovan Kvalitetovaj visokokvalitetni dizajn keramičkih šolja nikada neće izblijediti i lako se čisti u mašini za pranje sudova i može se peći u mikrotalasnoj pećnici. Zaštitna ambalaža osigurava da vaš poklon stigne netaknut.Uzmi Svoju Šolju Danas!* Imajte na umu da se stvarne boje i položaji mogu neznatno razlikovati od onih koje se vide na fotografijama sa spiskom. Iako svu svoju ljubav ulažemo u svaki predmet, ručno izrađena priroda ovih proizvoda može proizvesti manje nesavršenosti i nedosljednosti.Autorska prava Pixi Doodle TM.

Više detalja

Izbor kupaca

Scheepjes-Crafter U Boji

KM 2.00

Scheepjes Boja Crafter Sadržaj vlakana : 100% Premium akril Veličina igle : 4 mm Težina pređe : DK težina lopte : 100 gram dužina : 300 metar Mjerač : 20 šavova, 24 reda do 10 cm n

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.