• Nedavno
D-Link Poe prekidač, 8 port Ethernet Gigabit Nenaneged Desktop prekidač sa 4 POE portove 68W budžeta, crna

D-Link Poe prekidač, 8 port Ethernet Gigabit Nenaneged Desktop prekidač sa 4 POE portove 68W budžeta, crna

Zahvalnost:
KM 34.22

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Brza jednostavna instalacija plug-and-play. DGS-1008 P je plug-and-play i ne zahtijeva dodatnu konfiguraciju.3 AF kompatibilni uređaj na DGS-1008p. Pored toga, dizajn ventilatora produžava život proizvoda i također smanjuje buku. Svaka od ova četiri luka može dostaviti do 15,4 vata za ukupni Po E proračun od 52 W, omogućavajući korisnicima da pričvršćuju bilo koji IEEE 802. Pouzdan i izgrađen. Prve četiri luke DGS-1008 P podržavaju IEEE 802. Pored toga, prebacivanje podržava Qo S IEEE 802. Značajka statusa veze automatski pokreće portove koji nemaju vezu, omogućavajući prekidaču da uštede znatne količine energije rezanjem energije za neiskorištene portove ili portove povezane sa računarima. Uređaj, kabl za napajanje, adapter, gumene noge, sidra i vijci, qig. Ovaj prekidač pomaže uštedjeti energiju kroz metode kao što su status veze i otkrivanje dužine kabla. 4 portova pružaju POE-Plus do 30 W po priključku za ukupni Po E budžet od 68 W. Podržava IEEE 802 3 AF i 802 3at na svim poenim portovama. Takođe može otkriti povezane duljine kabla i prilagoditi potrošnju energije u skladu s tim, pomažući vam uštedu energije bez utjecaja na performanse umrežavanja.Ultra miran kompaktni dizajn za kućnu i uredsku upotrebu. DGS-1008 P koristi D-Link Green tehnologiju, pružajući uštedu energije, smanjenu potrošnju energije i duži život proizvoda bez žrtvovanja operativnih performansi ili funkcionalnosti. Ograničeni životni vijek - nevažećih kada se ne kupuje od ovlaštenog američkog D-link prodavača. 4 portova pružaju POE-Plus do 30 W po priključku za ukupni Po E budžet od 68 W. Ultra miran kompaktni dizajn za kućnu i uredsku upotrebu.

Više detalja

Izbor kupaca

1pcs 61f-in 61fin NOVO

KM 71.45

Icexpertinventar, osnovan više od 10 godina, profesionalan je u elektroničkim komponentama i proizvodima industrijskih kontrola ; Na zalihama imamo 100.000+ linija, većina se može isporu

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.