• Nedavno
NetAlly LRAT-2000-KIT LinkRunner at & Intellitone Pro Copper Fiber Ethernet network test Kit

NetAlly LRAT-2000-KIT LinkRunner at & Intellitone Pro Copper Fiber Ethernet network test Kit

Zahvalnost:
KM 48.40

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Prijenosni uređaj za rješavanje problema za analizu i testiranje Ethernet mreža preko infrastrukture bakarnih i optičkih kablova. Čuva i obavlja automatizovane testove povezivanja kako bi pomogao u identifikaciji i analizi problema sa mrežom. Analizira infrastrukturu za kabliranje bakra ili vlakana, provjerava veze na 10 M/100 M/1g, potvrđuje performanse power over Etherneta (Po E) i otkriva VLAN portove i prekidače kako bi se identificirali potencijalni problemi. Mjeri dostupnost i odzivnost mrežnih usluga, uključujući DHCP i DNS, za dijagnosticiranje i rješavanje složenih problema. Net Ally Link Runner AT Network Auto-Tester je najbrži način za rješavanje problema mrežne povezanosti. Ovaj robusni, ručni mrežni tester uklanja nagađanja iz rješavanja problema sa svojim kompletnim automatskim testom s jednim dugmetom. Automatski Test obavlja vaš potreban skup testova povezivanja za 10 sekundi, što vam omogućava da tačno i brzo identifikujete i rešite mrežne probleme. Prošireni komplet za testiranje dodaje dodatnu opremu za povećanje mogućnosti rješavanja problema. Ally Care je sveobuhvatna usluga podrške i održavanja Net Ally-ovih mrežnih alata koji nude značajnu vrijednost u odnosu na Standardno članstvo u pokrivenosti Ally Care-a može se kupiti ili kao 1-godišnje članstvo ili stopa članstva na 3 godine s dodanom vrijednošću. Ally Care se prodaje zasebno, nije uključen u proizvod. * Članstvo u Ally Care-u možda nije dostupno u svim zemljama. Molimo potvrdite sa svojim Net Ally zastupnikom prije kupovine. Pogledajte "uslovi i odredbe usluga podrške Ally Care proizvodima". ** Pokriva oštećenja od normalnog habanja (ne pokriva slučajnu štetu). *** Odnosi se na neispravnu dodatnu opremu od originalne kupovine proizvoda. **** Air Magnet Survey PRO se prodaje zasebno.

Više detalja

Izbor kupaca

1pcs 61f-in 61fin NOVO

KM 71.45

Icexpertinventar, osnovan više od 10 godina, profesionalan je u elektroničkim komponentama i proizvodima industrijskih kontrola ; Na zalihama imamo 100.000+ linija, većina se može isporu

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.