• Nedavno
Dell mrežni adapter model 470-ABBT

Dell mrežni adapter model 470-ABBT

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

USB 3.0, Gigabit Ethernet. USB 3.0, Gigabit Ethernet. Adapter pretvara USB 3.0 u Ethernet FOR za brže strujanje i mrežno povezivanje, Dell USB 3.0 u Ethernet adapter omogućava vam dodavanje Ethernet porta pomoću postojećeg USB ulaza na računaru ili radnoj površini. Prikladan dodatak za korisnike koji žele proširiti ili dodati mreže, adapter omogućava da uspostavite novu vezu ili se povežite na drugu mrežu bez potrebe za ruterom ili prekidačem.ethents Ot Sis jednostavan, inovativni Ethernet adapter iz Dell-a omogućuje vam da proširite svoj uređaj # 39; # 39; s propusnošću uspostavljanjem nove internetske veze. Sve dok je vaš uređaj opremljen USB ulazom, ovaj kompaktni adapter osigurava bešavne rezultate. Najbolje od svega, on ne radi broj 39; # 39; T zahtijevaju zamjenu ili dodavanje nove mrežne kartice. Upotrijebite ga za dodavanje druge mreže, povežite se s drugim računarom i brže uživajte u videozapisima i drugim sadržajem streaminga.

Više detalja

Izbor kupaca

Trenutni Nosač Dugmeta

KM 23.45

To je vaše osnovno plavo dugme za akciju! Ovo je veoma koristan, mali, trenutni prekidač za montiranje na panel To je SPST N O sa navojnim dijelom prečnika 6,75 mm Ovo dugme je savršeno

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.