• Nedavno
Tmaster univerzalni prekidač kočionog svjetla niskog pritiska i svinjski rep sa žičanim konektorom

Tmaster univerzalni prekidač kočionog svjetla niskog pritiska i svinjski rep sa žičanim konektorom

Zahvalnost:
KM 1.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Visokokvalitetni prekidač sa mnogo dužim vijekom trajanja od prethodnih modela dostupnih bilo gdje. Standardni 1/8 inčni navoj za cijev. 45psi-135psi zatvoren,može podnijeti visok pritisak oko 20 Mpa. Prebacite možda zlatni cink, a ne posrebreni cink. Ova ažurirana verzija ovog pouzdanog prekidača je u skladu sa D. O. T. koji uključuje Kompatibilnost silikonskih tečnosti i sposoban je za 200 -300% više ciklusa. Univerzalni nizak pritisak za sve kočione sisteme. Svaki Grid Auto (TMaster) prekidač pritiska je testiran kvalitetom kako bi zadovoljio ili premašio OEM standarde performansi. Insistiramo na proizvodnji sa visokokvalitetnim materijalom i rigorozno kontrolisanim proizvodnim procesima kako bismo pružili odličan kvalitet i ponudili kupcima odlično iskustvo vožnje.

Više detalja

Izbor kupaca

Trenutni Nosač Dugmeta

KM 23.45

To je vaše osnovno plavo dugme za akciju! Ovo je veoma koristan, mali, trenutni prekidač za montiranje na panel To je SPST N O sa navojnim dijelom prečnika 6,75 mm Ovo dugme je savršeno

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.