• Nedavno
MikroTik 5-portni desktop prekidač, 1 Gigabit Ethernet Port, 4 SFP+ 10Gbps porta

MikroTik 5-portni desktop prekidač, 1 Gigabit Ethernet Port, 4 SFP+ 10Gbps porta

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

CRS305 je kompaktan, ali veoma moćan prekidač, sa četiri SFP+ porta, za do 10 Gbit po portu. Uređaj ima 1 Gbit copper ethernet port za pristup upravljanju i dva DC priključka za redundantnost snage, plus veoma elegantan i kompaktan metalni slučaj bez ventilatora, za tihi rad. Ima funkciju" Dual boot " koja vam omogućava da birate između dva operativna sistema - Router OS ili Sw OS. Ako više volite da imate pojednostavljeni operativni sistem sa samo specifičnim funkcijama prekidača, koristite Sw OS. Ako želite mogućnost korištenja usmjeravanja i drugih funkcija Layer 3 u svom CRS-u, koristite Router OS. Željeni operativni sistem možete odabrati iz Router OS-a, iz Sw OS-a ili iz postavki za učitavanje Router BOOT-a. 800 MHz CPU nominalne frekvencije, 141 x 115 x 28 mm Dimenzije, 512 MB RAM-a, 16 MB veličina memorije, 802.3 af/at Po E u. CRS305 je kompaktan, ali veoma moćan prekidač, sa četiri SFP+ porta, za do 10 Gbit po portu. Uređaj ima 1 Gbit copper ethernet port za pristup upravljanju i dva DC priključka za redundantnost snage. Uređaj je veoma elegantna i kompaktna metalna futrola bez ventilatora, za tihi rad. Uređaj ima funkciju" Dual boot " koja vam omogućava da birate između dva operativna sistema - Router OS ili Sw OS. Ako više volite da imate pojednostavljeni operativni sistem sa samo specifičnim funkcijama prekidača, koristite Sw OS. Ako želite mogućnost korištenja usmjeravanja i drugih funkcija Layer 3 u svom CRS-u, koristite Router OS. Željeni operativni sistem možete odabrati iz Router OS-a, iz Sw OS-a ili iz postavki za učitavanje Router BOOT-a. Sav set funkcija dolazi sa remetilačkom cijenom, pružajući najbolju cijenu/performanse na tržištu.

Više detalja

Izbor kupaca

Trenutni Nosač Dugmeta

KM 23.45

To je vaše osnovno plavo dugme za akciju! Ovo je veoma koristan, mali, trenutni prekidač za montiranje na panel To je SPST N O sa navojnim dijelom prečnika 6,75 mm Ovo dugme je savršeno

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.