• Nedavno
Okuma RX-C-722MB REFLEKSION B Rods

Okuma RX-C-722MB REFLEKSION B Rods

Zahvalnost:
KM 1.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Lagana i reagira 24-tonska praznina ugljičnog štapa. UFR : Ultimate Flex ojačana tehnologija ojačane šipke. Cirkonijum umetci nude kompatibilnost za pletenice i mono. Lagana i reagira 24-tonska praznina ugljičnog štapa. UFR : Ultimate Flex ojačana tehnologija ojačane šipke. Cirkonijum umetci nude kompatibilnost za pletenice i mono. Nove refleksije "B" šipke započinju s temeljom izgrađenim na svjetlu i responzivnoj 24-ton praznine ugljičnog štapa koje su i izdržljive i osjetljive. Nova serija refleksija šipki sada sadrže Okuma's UFR trep tehnologiju. Ovaj proces kombinira jednosmjerno vlakno preko 24-tone ugljika u produženom dijelu vrhova šipke za povećanje čvrstoće podizanja i snage za čak 400%. Ova tehnologija pruža krajnju snagu bez žrtvovanja osjetljivosti tako da možete osjetiti čak i najlakše ugrize duboko.

Više detalja

Izbor kupaca

Audi-V.W. VW67S / 10Pack

KM 43.80

Ključevi> Auto tipke osnovni ključ bez čipa> Audi V.W AudiV.W VW67 S / 10 Pack nontransponder metalne tipke za glavu prodaju se u 10 paketa Stvarni tasteri isporučeni možda Bianchi

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.