• Nedavno
Akademska nagrada Glumica Joan Crawford Autograph, upisano pismo potpisano

Akademska nagrada Glumica Joan Crawford Autograph, upisano pismo potpisano

Zahvalnost:
KM 145.60

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Upisano pismo, dvije stranice, 5,75 x 7 inča, lični pribor, 27.01.1960, odgovor odgovora "dore draga" - između ostalog koji se odnosi na Jerryja Waldu i filmsku ulogu u "Povratku na Payton Place" *, potpisan u plavu Ballypoint Ink "Joan", sa središnjim horizontalnim slovom slova - u gotovo vrlo dobrom stanju. U pratnji JSA autentičnosti. U dijelovima : ".. stalno čitam da ću se učiniti` Povratak na Peyton Place`, ali nisam čuo ništa definitivno u vezi sa svojim agentima ili bilo kome drugom. Jerry Wald bi se mogao predomiti hiljadu puta , znate .. "* Povratak na Peyton Place` je 1961. dramski film u boji De Luxe i Cinemascope, koji proizvodi Jerry Wald, režija José Ferrer, u utorak zavarivanje, Jeff Chandler, Eleanor Parker , Mary Astor i Robert Sterling. Uloga izmišljenog karaktera Constance Mackenzie ponuđena je Joan Crawfordu.

Više detalja

Izbor kupaca

Alarm.com pametni termostat

KM 0.33

Daljinski pristup i kontrola Prilagođeni rasporedi Upozorenja o kritičnoj temperaturi i automatizacija GEO usluga Daljinski pristup i kontrola Prilagođeni rasporedi Upozorenja o kritično

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.