• Nedavno
Outland modeli željeznički nosač most siva sa stubovima Z skala

Outland modeli željeznički nosač most siva sa stubovima Z skala

Zahvalnost:
KM 37.45

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ovaj proizvod je kreiran od strane 3 D štampača. Baš kao i većina drugih 3 D štampanih proizvoda, kada ga pažljivo pogledate vidite šare za štampanje, boja se može koristiti za pokrivanje ako ne želite da budu vidljive. Ako želite da slikate ovaj proizvod, preporučuju se akrilne boje. Montiranje je jednostavno, lepak nije potreban, ali se preporučuje. Ova stavka uključuje svu dodatnu opremu prikazanu na slikama. Ova stavka uključuje : 1 Most i 2 stuba slični mostovi se mogu spojiti Materijal : Plastika (PLA) dimenzije : Z skala : 220 most : 112 (D) x 33 (Š) x 13 (V) mm 4,41" x 1,30" x 0,51" pristanište : 14(D) x 34(Š) x 35 (V) mm 0,55" x 1,34" x 1,38".

Više detalja

Izbor kupaca

Dan igre Sportski narukvicu

KM 3.90

Duks / ručni ručni ručni sa igarskim planom Decartmen Vremenski protok za dugu upotrebu Eliminira pritisak pamćenja ključnih reprodukcija ili formacija 3 "x 5" kartica se uklapa u pro

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.