• Nedavno
Prijenosni putni Punjač AA baterije kompatibilan sa Samsung Neo QLED 8K QN900B Smart TV-om i punjačem za hitne slučajeve sa LED svjetlom! [Black]

Prijenosni putni Punjač AA baterije kompatibilan sa Samsung Neo QLED 8K QN900B Smart TV-om i punjačem za hitne slučajeve sa LED svjetlom!

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

LED svjetlo vam daje taj dodatni nivo sigurnosti. Dolazi sa ugrađenim NTC-om koji pruža višestruku zaštitu kako bi se osigurala potpuna sigurnost za vas i vaše uređaje. Možete jednostavno puniti pomoću priloženog USB-C kabla ili bilo kog drugog originalnog kabla. dolazi sa ugrađenim NTC-om koji pruža višestruku zaštitu kako bi se osigurala potpuna sigurnost za vas i vaše uređaje. Izrađujemo najelegantnije i najefikasnije uređaje za napajanje na tržištu kako bismo vam mogli pomoći da živite zabrinjavajući život i da to učinite sa stilom. ⚡[Inteligentno] tehnologija inteligentnog punjenja : USB port dolazi sa ugrađenom(5 V/3 A) tehnologijom dvosmernog punjenja(5 V/3 A), podržava specifične protokole punjenja. ⚡[SLIM FIT] Slim fitting & protiv klizanja : ovi prijenosni Paketi za hitne slučajeve odgovaraju gotovo bilo gdje i najlakši su na tržištu.(zaštita od prekomjernog punjenja, zaštita od podnapona, zaštita od kratkog spoja, zaštita od previsoke temperature)✅korištenje 2 AA daje do 3 Voltnog kapaciteta punjenja, dovoljno za obično punjenje za 15-25% vijeka trajanja vašeg uređaja.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.