• Nedavno
Ignoramus 10pcs Torbe za prašinu za bot Z10 PRO vakuum rezervni dijelovi dodaci za rezervne dijelove

Ignoramus 10pcs Torbe za prašinu za bot Z10 PRO vakuum rezervni dijelovi dodaci za rezervne dijelove

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ispraznite spremnik brzo i efikasno, bez oslobađanja štetne prašine u okoliš. Kao dio normalnog održavanja, može se ukloniti i zamijeniti. 100% potpuno novi i visok kvalitet, izrađen od visokokvalitetnih materijala za izdržljivost. Ventilacijski sloj vrećice za prašinu filtrira različite razine prašine i nečistoća do maksimalnog kapaciteta i izdržljivosti. Poboljšava elastičnost vrećica kako bi se spriječilo da padne kad se nosite sa prljavštinom, prašinom i kosom. Ispraznite spremnik brzo i efikasno, bez oslobađanja štetne prašine u okoliš. Kao dio normalnog održavanja, može se ukloniti i zamijeniti. 100% potpuno novi i visok kvalitet, izrađen od visokokvalitetnih materijala za izdržljivost. Ventilacijski sloj vrećice za prašinu filtrira različite razine prašine i nečistoća do maksimalnog kapaciteta i izdržljivosti. Poboljšava elastičnost vrećica kako bi se spriječilo da padne kad se nosite sa prljavštinom, prašinom i kosom. Ignoramus Može ukloniti 99,9% čestice sitnih prašine, u vašem životnom okruženju i uslužnom životu vakuuma za bot Z10 Pro robotski vakuum Boja : Whitematerial : netkani tkanina Sadržaj : 10 * Prašina u bagsnu, drugi sadržaj paketa, drugi su Nije uključeno. Napomena : refleksija svjetlosti i različiti prikazi mogu se boja predmeta u malo razlikovati od stvarnog. Mjerenje dozvoljeno je +/- 1-3cm.

Više detalja

Izbor kupaca

1/8Shank Sphere 3/8

KM 10.43

Brzo, ali kontrolisano uklanjanje zaliha Lako zaglađuje najtežu zalihu Upotreba na drvetu, pjeni, epoksidu, akrilima, sapunu, silikonu, plastici, poliuretanu, grafitu i još mnogo toga Nij

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.