• Nedavno
4 Set zamjenskih gumenih valjkastih četkica za iRobot Roomba e I I J seriju i3 i3+ i6+ i7 i7+ i8+ Plus E5 E6 E7 j7 j7+ vakuumski dijelovi (4 para)

4 Set zamjenskih gumenih valjkastih četkica za iRobot Roomba e I I J seriju i3 i3+ i6+ i7 i7+ i8+ Plus E5 E6 E7 j7 j7+ vakuumski dijelovi

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Savršeno odgovara za i & E : ovaj robotski usisivač i & E gumeni valjak savršeno je prilagođen robotskoj sobi e i I J serije i3 i3+ i6+ i7 I7+ i8+ Plus E5 E6 E7 j7 (7150) j7+ (7550) usisivač i može se kupiti s povjerenjem nakon određivanja modela vašeg držanja. Dve glavne četke robotskog usisivača su napravljene od gume, koja je ekološki prihvatljiva i netoksična, i može se ponovo koristiti nakon jednostavnog čišćenja. Preporučujemo zamjenu gumenih četkica jednom u 2 mjeseca kako biste osigurali da robotski usisivač radi savršeno. Ovaj set gumenih četkica neće se zapetljati sa dlakom za kućne ljubimce ili ljudskom dlakom. Četka će biti podešena i savijena prema podu kako bi se održao kontinuirani kontakt sa tepihom i čvrstim podom. Redovno čistite i mijenjajte četku s valjcima kako biste osigurali efikasnost čišćenja usisivača i poboljšali vijek trajanja robota. Ako imate bilo kakvih pitanja o vakuumskim zamjenskim dijelovima, kontaktirajte nas. Pružamo 24 sata nakon prodaje i 3 mjeseca povratka. Savršeno odgovara za i & E : ovaj robotski usisivač i & E gumeni valjak savršeno je prilagođen robotskoj sobi e i I J serije i3 i3+ i6+ i7 I7+ i8+ Plus E5 E6 E7 j7 (7150) j7+ (7550) usisivač i može se kupiti s povjerenjem nakon određivanja modela vašeg držanja.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.