• Nedavno
Brinote Oval Press on nokti Crni dugi lažni nokti mat lažni nokti svjetlucavi akrilni nokti full Cover Clip na noktima s dizajnom nokti Party Stick na noktima za žene i djevojčice(24kom)

Brinote Oval Press on nokti Crni dugi lažni nokti mat lažni nokti svjetlucavi akrilni nokti full Cover Clip na noktima s dizajnom

Zahvalnost:
KM 4.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Nokti ovalnog oblika izrađeni su od visokokvalitetnog netoksičnog akrila bez mirisa, ne štete rukama i mogu se ponovo koristiti. Dugi umjetni nokti uključuju nokte od 24 komada i različite veličine 12,tako da lako dobijete odgovarajuću veličinu koja odgovara svakom prstu. Svjetlucavi umjetni nokti bez dva komada naljepnice za ljepilo za nokte i jedne turpije za nokte,lako se nanose i drže, a također je pogodno podrezati ih u bilo kojoj dužini i obliku koji želite. Nokti za skok u boji koriste šik dizajn i dobar proces,za čije nošenje je potrebno samo 3 minute, praktični i efikasni!. Umjetni nokti savršeni su za svaku priliku,poput vjenčanja,zabave,ceremonije i drugih posebnih prilika.I odličan poklon za djevojku,majku i sestru. Dobro došli u Brinote! Brinote je stoljetna trgovina specijalizovana za prodaju modnih predmeta. Umjetni nokti su glavni proizvod u našoj trgovini. Da bismo ukrasili svoju ljepotu, pažljivo smo stvorili mnoge moderne nokte. Nadam se da će ti se svidjeti! Kako koristiti lažni nokat : 1.Odaberite pravu veličinu za svoje nokte. 2.Upotrijebite našu besplatnu turpiju za nokte da jednostavno polirate nokte, očistite i osušite ruke za bolje prianjanje. 3.Odaberite odgovarajuću dvostranu ljepljivu traku i škarama izrežite neprikladne dijelove.Pritisnite 1 kom dvostrane naljepnice za nokte na poleđini umjetnih noktiju(ili upotrijebite vlastiti ljepilo za nokte). 4.Otkrijte gel i zalijepite lažni nokat na njega. 5.Turpijajte i oblikujte nove nokte ako je potrebno : (1) stavite nokte u toplu vodu na 2 minute koja će lakše ukloniti naljepnicu za nokte. (2) ne uklanjajte ga naglo što može ostaviti neki trag naljepnica za nokte na površini nokta. U tom slučaju možete očistiti i preostale naljepnice za nokte vodom. Pakovanje : 1,24 kom umjetni nokti. 2.2 list dvostrane naljepnice za nokte. 3,1 kom turpija za nokte nasumične boje. Savjeti : 1.O povratu novca : čuvajte ambalažu i proizvode novim. Dva uslova koja ne možete refundirati su navedena na sledeći način : (1)proizvod se koristi ili je oštećen (2) paket ili kap proizvoda je oštećen. 2.O razlici u boji : zbog razlike kamere ili svjetla, boja može izgledati malo drugačije od slike. Kontakti : molimo kontaktirajte nas ako imate bilo kakvih pitanja, na njih će biti odgovoreno u roku od 24 sata i imati najbolje rješenje ako su predmeti oštećeni ili sa ozbiljnim problemom kvalitete.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.