• Nedavno
3D model za usne prakse visoke vjernosti silikonska kožna stalna makeup trening LN3

3D model za usne prakse visoke vjernosti silikonska kožna stalna makeup trening LN3

Zahvalnost:
KM 7.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Silikat gel. Uvezeno. Zatvaranje prekidača. 3 D model za usne Praksa visoke vjernosti Silikonska koža trajna šminka za obuku : 100% Nova kvaliteta Praktici trodimenzionalne prakse za usne tetovaže Proizvodi Produc. T Pakovanje : OPP Bagproduct Materijal : Visokokvalitetna silikonska simulacija, Lako za boju Tattoas Vežbaj kožnih proizvoda Karakteristike : Dobra koža, tanka lista. , Visoka simulacija, nije lako pasti s boje, silikonska koža se osjeća dobro, lako je učiti i djelovati : 7,7x5cmmade najkvalitetnijeg sindikal-stupnja. Iconeflexible i imajte sličan osjećaj ljudskoj koži, lako se boli i čisti vaše vještine oblikovanja prije rada na live osobi, tako da ste pripremljeni. d As Assess.comment : 1. Ručna tolerancija mjerenja je 2-5g. Molim vas, ne smetajte vašim zamjenama.2. Zbog razlike između različitih monitora, zamis. Možda ne odražava stvarnu boju predmeta. Hvala vam puno! 3. SKU Boja je boja proizvoda za pakiranje proizvoda : 1xsilicone kože za vježbanje; ; ;. 3 D model za usne prakse visoke vjernosti silikonska stalna obuka za šminku LN3.

Više detalja

Izbor kupaca

Giraffe Collection

KM 6.50

Materijal; Vinil (ljepilo i sjaj koji nisu isporučeni) Slike i veličine mogu se podesiti i mijenjati, pošaljite nam epoštu koja nam omogućuju da znamo vaše zahtjeve OPREZ : Ne primjenj

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.