• Nedavno
Običan Kukmkum Bindi | Tikali | Naljepnica Bindi | Red Bindi | Veliki binid tikka poklon za žene i djevojke

Običan Kukmkum Bindi | Tikali | Naljepnica Bindi | Red Bindi | Veliki binid tikka poklon za žene i djevojke

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Donosimo vam Bindis, sa različitim oblicima i dizajnom. Ovi bindis su jednostavni, ali vrlo trendi i sofisticirani. Proizvod izrađen od PVC lista. Friendly. Mulitcolodorirano kamenje, vrlo visokokvalitetno ljepilo. Lijepo dizajnirana Bindi kolekcija 100% ručno rađena. Donosimo vam Bindis, sa različitim oblicima i dizajnom. Ovi bindis su jednostavni, ali vrlo trendi i sofisticirani. Proizvod izrađen od PVC lista. Friendly. Mulitcolodorirano kamenje, vrlo visokokvalitetno ljepilo. Lijepo dizajnirana Bindi kolekcija 100% ručno rađena. Bindi je povoljna marka koju nose mlade djevojke i žene u Indiji i sada je postalo popularan trend izvan zemlje. Ovi bindis nose se na čelu i ima puno značaja i duhovnog značenja. Multicolor Bindi za žene pružit će vam elegantan tradicionalni izgled, pogodan za sve višebojnik Bindi za žene naljepnice jednostavno su oguljene i postavljene iz potporne listove. Zamijenite list za ponovnu upotrebu. Ovi bindi dizajnirani su odlični za nošenje za noćni izlaz, posebne prilike, vjenčanja, festivali, zabave, oblikovane zaštite, plesove i bilo koje doba godine. Svaki jedinstveni dizajn zamršeno je ručno izrađen za savršenstvo. Izvrsna kolekcija bindida obavljamo koristeći visokokvalitetni materijal prema postavljenim standardima kvaliteta. Svi Bindi dizajni su ručno izrađeni pažljivo i pokušavaju utjeloviti eleganciju i milost žene. Savršen tradicionalni izgled i može se miješati podudarati s bilo kojom tradicionalnom odjećom. Višekolika okrugla Bindi naljepnice Samoljepljivi bindi za indijsku modnu žensku čelo čeka za cijelu prigodu. Ovi bindis su naglašeni višebojni kamenje. Novi modni dizajn Bindis za žene.

Više detalja

Izbor kupaca

Giraffe Collection

KM 6.50

Materijal; Vinil (ljepilo i sjaj koji nisu isporučeni) Slike i veličine mogu se podesiti i mijenjati, pošaljite nam epoštu koja nam omogućuju da znamo vaše zahtjeve OPREZ : Ne primjenj

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.