• Nedavno
16 list Biblija stihovi Privremeni Christian Citati Privremeni Inspirativni citati za odrasle žene Dječaci Djevojčice

16 list Biblija stihovi Privremeni Christian Citati Privremeni Inspirativni citati za odrasle žene Dječaci Djevojčice

Zahvalnost:
KM 6.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Paket koji primite : dobit ćete 16 listova privremene tetovaže sa svetim pismom, dizajnirane različitim riječima za svaki list, koje su dovoljne da zadovolje vaše potrebe, i možete li ih podijeliti sa svojim prijateljima i porodicom. Pouzdan materijal : ove privremene tetovaže biblijskih stihova izrađene su od kvalitetnih papirnih materijala, sigurne i pouzdane, vodootporne i otporne na znoj, teško izblijedjele, prijateljske za kožu i služit će vam dugo vremena. Široka primjenjiva prilika : ove privremene kršćanske tetovaže primjenjive su za mnoge prilike, kao što su krštenje beba, davanje poklona mladenki, okupljanje prijatelja, igranje uloga, scenske predstave itd., da pokažete svoj stil i ličnost, da vas učinimo drugačijim. Smislene reči : naše inspirativne tetovaže usvajaju mnoge klasične biblijske reči i opremljene su krstovima i drugim obrascima, pogodnim za lepljenje na delove tela kao što su ruke, zapešća, struk i leđa, i mogu vas inspirisati i utješiti u vašem životu. Lako se lijepi i ljušti : prvo zalijepite biblijske privremene tetovaže na čistu i suhu kožu, zatim istrljajte tetovažu mokrim papirnim ubrusom, zatim otkinite papir na površini i jasan uzorak tetovaže pojavit će se pred vašim očima, a može se lako ukloniti nanošenjem malo ulja za tijelo ili ulja za čišćenje. Karakteristike : odgovarajuća veličina : inspirativna privremena tetovaža je oko 10 x 15 cm/ 3,94 x 5,91 inča, pogodna za lijepljenje na većini dijelova tijela, a pogodna je i za vašu djecu, djevojku i kolege kao idealni pokloni. Donesite vam hrabrost i samopouzdanje : svaka inspirativna privremena tetovaža sadrži različite biblijske riječi, ovi citati mogu vas inspirirati da se hrabro i utješno suočite sa životom i ohrabrite vas kada se izgubite. Specifikacije : materijal : kvalitet papira boja : kao prikazane slike Veličina : cca. 10 x 15 cm/ 3.94 x 5.91 inča paket uključuje : 16 listova Biblija stih privremene tetovaže napomene : ručno mjerenje, molimo dozvolite male greške u veličini. Boja može postojati mala razlika zbog različitih ekrana.

Više detalja

Izbor kupaca

Giraffe Collection

KM 6.50

Materijal; Vinil (ljepilo i sjaj koji nisu isporučeni) Slike i veličine mogu se podesiti i mijenjati, pošaljite nam epoštu koja nam omogućuju da znamo vaše zahtjeve...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.