• Nedavno
ZEELDE ekran projektora, sa postoljem - vanjski zatvoreni prijenosni ekran za brzo preklop 4: 3/16: 9 HD nezavisni projekcijski projekcijski ekran, za kućnu kazalištu

ZEELDE ekran projektora, sa postoljem - vanjski zatvoreni prijenosni ekran za brzo preklop 4: 3/16: 9 HD nezavisni projekcijski projekcijski

Zahvalnost:
KM 264.44

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Specifikacija : Naziv proizvoda : Screen zaslon projekcije : Graket ekrana Materijal : White Glabar Format : 4 : 3/16 : 9 Širok ugao : 178 ° Faktor dobiti : 2,6 Veličina : 60/72/84/100 inča Natrag : Crna, neprozirna Pakovanje : 1 × projekcijski ekran 1 × Stativ Napomena : 1. 【Prijenosna i mobilna projekcija】 : postolje za projekciju je lagan i dizajniran za brzo postavljanje, čineći ga savršenim za putovanja. Pogodno za kućne filmove, prezentaciju, igranje ili vanjske filmove. Projekcijski ekran može se brzo i lako instalirati na nosač stativa. Noge su sklopive za jednostavno skladištenje. Korištenje ručne metode mjerenja, veličina može imati grešku od 1-3 cm, što je normalno. Pogodno za kućne filmove, prezentaciju, igranje ili vanjske filmove. Dizajn koji se uvlači čini ga pogodnim za prezentacije u pokretu. Prijenosni i jednostavan za nošenje, možete ga odvesti u kampovanje na otvorenom. 【Jednostavna instalacija i nošenje】 : Bez ikakvih alata, samo odvajajte postolje, odmotajte i podesite ekran, uvlačivši zaslon i sklopivi stativ za jednostavno skladištenje i prevoz u zatvorenom prostoru i na otvorenom, dajući vam savršene mobilne prezentacije. Visina postolja podesiva je okretanjem gumba za vaše komforno iskustvo.【Prijenosna i mobilna projekcija】 : postolje za projekciju je lagan i dizajniran za brzo postavljanje, čineći ga savršenim za putovanja.

Više detalja

Product name:
Projection screen
Screen type:
Bracket screen
Material:
white glass fiber
Format:
4
Wide angle:
178°
Gain factor:
2.6
Size:
60/72/84/100 inch
Back:
black, opaque
Package:
1×projection screen:
1×Tripod:
Note:
1. Using manual measurement method, the size may have an error of 1-3 cm, which is normal.:
2. Due to factors such as shooting light and display, some chromatic aberration problems will inevitably occur. Please refer to the actual product received.:

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.