• Nedavno
Dibako Mobile projektor, 60 inčni 16: 9 HD 4K projekcijski ekran zaslon za film, viseći zavjese projektora za unutarnju, ured, učionicu, protiv nabora

Dibako Mobile projektor, 60 inčni 16: 9 HD 4K projekcijski ekran zaslon za film, viseći zavjese projektora za unutarnju, ured, učionicu,

Zahvalnost:
KM 44.95

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovom proizvodu, kontaktirajte nas na vrijeme, pružit ćemo vam najbolju uslugu. ❤ Kuka se može slobodno kretati, gornja kuka može se podesiti lijevo i udesno, udici različitih udaljenosti može se slobodno podudarati, instalacija je jednostavna, cijeli proces traje samo nekoliko sekundi, što je vrlo zgodno i humanizirano. ❤ siva metalna zavjesa otporna na svijetle staklene perle na površini zavjesa, a postoji mnogo svijetlih molekula za poboljšanje efekta projekcije, čak i ako je projekcijski ekran još uvijek urođen tokom dana, prednja projekcija je Najbolje za frontalno gledanje. Razlika u boji : Roba su sve fizičke fotografije, ali zbog ugla snimanja, laganih, parametara prikaza i drugih faktora, fizička boja može biti različita od fotografije, a stvarni proizvod prevladava. Njegova siva površina zaslona u potpunosti apsorbira izvor svjetlosti, izbjegavajući odraz svjetla i savršeno projiciranje slike. I definitivno su vaš najbolji izbor. ❤ Vidno polje od 160 stupnjeva u potpunosti apsorbira izvor svjetlosti, izbjegava razmišljanja od svjetlosti i savršeno projektuje sliku. Uključena kuka može se lako montirati na zid. ❤ Kuka se može slobodno kretati, gornja kuka može se podesiti lijevo i udesno, udici različitih udaljenosti može se slobodno podudarati, instalacija je jednostavna, cijeli proces traje samo nekoliko sekundi, što je vrlo zgodno i humanizirano. Specifikacija : materijal : fiberglasscolor : sivosize : 60 inčanaspektivnog omjera : 4 : 3/16 : 9 Note : Pogodno za projektore iznad 2500 lumena. ❤ Prijenosni ekran za film ima PVC dizajn zaštite od bora, koji je otporan na prašinu i vodootporan, izdržljiv, lako se čisti, a može se održavati samo jednim suvim mekim krpom!. Ručno mjerenje, s greškom od 1-2cm, normalna je fenomen. ❤ Zasloni za projekciju valjka pogodni su za prezentacije, sastanke, venčanja, filmove, igre itd. Visoki lumen projektor za više od 2500 izrađen je od materijala otpornog na svijetlo otporan na lagani, koji je robustan i izdržljiv. ❤ Zasloni za projekciju valjka pogodni su za prezentacije, sastanke, venčanja, filmove, igre itd. U domovima, školama, uredima, crkvama, učionicama, dvorištima itd. Omjer aspekata su 4 : 3 i 16 : 9, a možete odabrati odgovarajući omjer prema vašem okruženju i korištenju.

Više detalja

Material:
fiberglass
Color:
Gray
Size:
60 inches
Aspect ratio:
4
Note:
Suitable for projectors above 2500 lumens.
Tips:
1. Color difference problem:
the goods are all physical photos, but due to shooting angle, light, display parameters and other factors, the physical color may be different from the photo, and the actual product shall prevail.
2. Manual measurement, with an error of 1-2cm, is a normal phenomenon.:
3. If you have any questions about this product, please contact us in time, we will provide you with the best service. :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.