• Nedavno
Ekran projekta QFWCJ 100 120 inča Reflektivni projekcijski ekran od tkanine za tkaninu za mostom projekcije za ujeće

Ekran projekta QFWCJ 100 120 inča Reflektivni projekcijski ekran od tkanine za tkaninu za mostom projekcije za ujeće

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ova optička zavjesa svjetlosnog svjetla je svjetlost, nudi značajan efekt poboljšanja svjetline i dobru reprodukciju boja. Kut gledanja je 30 ° -40 ° (najbolji ugao gledanja 0-20 °); Meko svjetlo i vaše oko se neće lako umoriti. Prijenosni i mogu se saviti u malu zapreminu za praktičnu nošenju. Nabor se može lako peglati sa željezom. Brzo i jednostavno za postavljanje sa pričvršćivačima kuka i petlje. Ova optička zavjesa svjetlosnog svjetla je svjetlost, nudi značajan efekt poboljšanja svjetline i dobru reprodukciju boja. Kut gledanja je 30 ° -40 ° (najbolji ugao gledanja 0-20 °); Meko svjetlo i vaše oko se neće lako umoriti. Prijenosni i mogu se saviti u malu zapreminu za praktičnu nošenju. Nabor se može lako peglati sa željezom. Brzo i jednostavno za postavljanje sa pričvršćivačima kuka i petlje. Ova optička zavjesa svjetlosnog svjetla je svjetlost, nudi značajan efekt poboljšanja svjetline i dobru reprodukciju boja. Ugao gledanja je 30 ° -40 ° (najbolji ugao gledanja 0-20 °); Meko svjetlo i vaše oko se lako neće upati. Može se previti u malu zapreminu za praktičnu prenošenje. Nabor se može lako zarobiti željeznim. Vlakna Pvccolor : Silverlength-To-širina : 16 : 90product Veličina : 100in, 120in (opcionalno) Napomena : Molimo vas da dopustite razliku od 1-3cm (0,4-1,18 ") zbog ručnog mjerenja za različite postavke boje. Hvala vam Za vaše razumijevanje, lijep dan! Pakiranje lista pakiranja uključuje : 1 x projekcijsko screenhome Kino za provođenje kvalitetnog vremena sa porodicom.

Više detalja

Material:
Synthetic Fiber PVC
Color:
Silver
Length-to-width Ratio:
16
Product Size:
100in, 120in (Optional)
Note:
Please allow 1-3cm (0.4-1.18) difference due to manual measurement and slight color variation for different display setting.:
Thank you for your understanding, nice day!:
Packing list:
Package Includes:
1 x Projection Screen:
Home cinema to spend quality time with family. :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.