• Nedavno
DSFHKUYB 5pcs Opruga Spring Mali dvostruki kuka završava teška nehrđajući čelik Zamjena za zapetljaj za napetost opružnica promjera 2,5 mm, 2,5x25x300mm

DSFHKUYB 5pcs Opruga Spring Mali dvostruki kuka završava teška nehrđajući čelik Zamjena za zapetljaj za napetost opružnica promjera

Zahvalnost:
KM 49.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Izrađen je od materijala od nehrđajućeg čelika koji je izdržljiviji. Opruga za napetost može se koristiti u više navrata, kao što su proizvodnja i montaža, istraživanje i razvoj, održavanje itd. Nema potrebe za korištenjem drugih alata. Morate se samo pridružiti predmetima koje su vam potrebne na oba kraja ili na jednom kraju. Proljeće je stabilna i uniforma na snazi ​​i ima dobru vlačnu čvrstoću. Kuke na oba kraja su čvrste i izdržljive. Proljeće dvostruke kuke je visokokvalitetna, izdržljiva i ima dug radni vijek. Nije lako hrđati. Kovanje višestruke procesne, stroga kontrola kvaliteta. Dopustite da ih dugo iskoristite sa mirom uma. Opruga za napetost s dvostrukom kukom pogodna je kao garažna dodatna oprema za viseće i fotelje, tende, vreće za probijanje i još mnogo toga. Opruga za napetost može se lako pričvrstiti na crteže, zatezne pojaseve, karabinere i druge ušice. Proljeće je ravnomjerno naglašeno, detalji su rafinirani, a tekstura je bolja. Nije lako razbiti. Izrađen je od materijala od nehrđajućeg čelika koji je izdržljiviji. Opruga za napetost može se koristiti u više navrata, kao što su proizvodnja i montaža, istraživanje i razvoj, održavanje itd. Nema potrebe za korištenjem drugih alata. Morate se samo pridružiti predmetima koje su vam potrebne na oba kraja ili na jednom kraju. Proljeće je stabilna i uniforma na snazi ​​i ima dobru vlačnu čvrstoću. Kuke na oba kraja su čvrste i izdržljive. Proljeće dvostruke kuke je visokokvalitetna, izdržljiva i ima dug radni vijek. Nije lako hrđati. Kovanje višestruke procesne, stroga kontrola kvaliteta. Dopustite da ih dugo iskoristite sa mirom uma. Opruga za napetost s dvostrukom kukom pogodna je kao garažna dodatna oprema za viseće i fotelje, tende, vreće za probijanje i još mnogo toga. Opruga za napetost može se lako pričvrstiti na crteže, zatezne pojaseve, karabinere i druge ušice. Proljeće je ravnomjerno naglašeno, detalji su rafinirani, a tekstura je bolja. Nije lako razbiti. Specification : Material : nickel-plated steel wire Total length : 30 cm Wire diameter X External diameter : 2.5x16x300mm,2.5x18x300mm,2.5x20x300mm,2.5x22x300mm,2.5x25x300mm Packaging includes : 5 * Double Hook Tension Spring Note : 1. Zbog ručnog mjerenja, molimo dozvolite grešku veličine 1-3 mm.2. Ako imate bilo kakvih pitanja, obratite nam se. Potrudit ćemo se da vam pružimo najbolje iskustvo kupovine.

Više detalja

Material:
nickel-plated steel wire
Total length:
30 cm
Wire diameter X External diameter:
2.5x16x300mm,2.5x18x300mm,2.5x20x300mm,2.5x22x300mm,2.5x25x300mm
Packaging includes:
5 * Double Hook Tension Spring:
Note:
1. Due to manual measurement, please allow 1-3mm size error.:
2. If you have any questions, please do not hesitate to contact us. We will try our best to give you the best shopping experience.:

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.