• Nedavno
Black Diamond Stoneworks sredstvo za čišćenje prostirki za jogu: USDA certificirana na biološkoj bazi - esencijalna ulja, sigurna za sve vrste materijala, prostirke za vježbe, Pilates ili vježbe.

Black Diamond Stoneworks sredstvo za čišćenje prostirki za jogu: USDA certificirana na biološkoj bazi - esencijalna ulja, sigurna

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Čisti, obnavlja, osvježava prostirku za jogu, vježbe, Pilates ili trening. Bez fosfata, hipoalergeno bez alkohola neće degradirati vašu prostirku. Infuzirano esencijalnim uljima održava miris Mat svježe (100% potpuno zagarantovano). PRODUŽAVA VIJEK TRAJANJA VAŠE PROSTIRKE. Uštedjet ćete novac. Zaštitite svoju prostirku za jogu na način na koji štitite svoje zdravlje i tijelo!. SIGURNO ZA DJECU, KUĆNE LJUBIMCE I VAS! Proizvedeno u San Clemente Ca, SAD. Čisti, obnavlja, osvježava jogu, vježbe, Pilates ili prostirku za trening. Bez fosfata, Biorazgradivo, hipoalergeno bez alkohola neće degradirati vašu prostirku. Infuzirano esencijalnim uljima održava miris Mat svježe (100% potpuno zagarantovano). PRODUŽAVA VIJEK TRAJANJA VAŠE PROSTIRKE. Uštedjet ćete novac. Zaštitite svoju prostirku za jogu na način na koji štitite svoje zdravlje i tijelo!. SIGURNO ZA DJECU, KUĆNE LJUBIMCE I VAS! Proizvedeno u San Clemente Ca, SAD. Ponosni smo što možemo ponuditi ovo sredstvo za čišćenje kao dio naše porodice proizvoda Black Diamond. Ne samo da će vaša prostirka izgledati i mirisati čisto, već takođe možete biti sigurni da koristite najbolji dostupni proizvod. Ne sadrži fosfate, hipoalergen je i ne sadrži sastojke koji će degradirati vašu prostirku za jogu ili dodatnu opremu. Ukloniće znoj, prljavštinu i druge nečistoće. Preporučujemo čišćenje prostirke nakon svakog korištenja za održavanje čistoće i sjajnog mirisa. Black Diamond sa zadovoljstvom predstavlja naše USDA certificirano sredstvo za čišćenje prostirki za jogu na biološkoj bazi za čišćenje, održavanje i zaštitu vaše prostirke za jogu na način na koji štitite svoje zdravlje i tijelo! Vjerujemo da bi sredstvo za čišćenje prostirki za jogu trebalo biti sigurno za upotrebu na vašoj prostirci za jogu, oko ljudi, kućnih ljubimaca i sigurno za okoliš. Prijatan miris pomoći će vam da se opustite i uživate u treningu. Ostati zdrav može produžiti vaš život, a čišćenje vaše prostirke produžit će vam život. Mi formulirati i ispuniti sve naše proizvode u San Clemente, Ca. Ovo osigurava da održavamo kvalitet od početka do kraja.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.