• Nedavno
YogaAccessories Extra Wide 1/4 Deluxe Prostirka Za Jogu

YogaAccessories Extra Wide 1/4 Deluxe Prostirka Za Jogu

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Udobna prostirka za veće jogije. 50% širi od standardnog mat! (36in sa strane na stranu) i izuzetno debeo. Površina otporna na klizanje. Boje i boje bez ftalata. Dimenzije : 72 "x 36 " x 1/4". Izgledaju li obične prostirke za jogu preuske? Ako imate široka ramena ili tražite malo dodatnog ličnog prostora u studiju, Yoga Accessories Extra Wide Deluxe Yoga Mat je dizajniran za vas! Sa punih tri stope širine (36 inča), ova super široka prostirka je 50% veća od standardne prostirke za jogu (24 inča). To je cijela noga više za tebe da raširiš krila! Izuzetno široka prostirka je neklizajuća, super izdržljiva i izuzetno debela : puna četvrt inča za dodatnu zaštitu jastuka i zglobova. Dodatna širina pomaže da vaši udovi budu higijenski zaštićeni od prljavog poda studija za jogu. Extra Wide Deluxe prostirka za jogu dostupna je u tamnoplavoj ili crnoj boji i ima dimenzije 72" x 36" x 1/4".

Više detalja

Izbor kupaca

Yogistar Yogimat Travel

KM 2.00

100% Odlična otpornost na klizanje Veoma dobar kvalitet Veoma izdržljiv Razvijen od strane jogija za jogije Godine iskustva u jogi Opis proizvoda yogimat 'Travel' je inovativna ultra tank

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.